Intra in folderul de unde ai cheatul instalat si dai delete! fratimiu are admin pe metin...Ro
Am eu un raspuns foarte clar intrati pe povesteanoastra si veti fii uimiti de tot
Am incercat Cheat Engime dar de fiecare data ma dadea afara asa ca folosteam doar fishbot
ignora ce o ti-au scris ceilanti cand folosesti cheatul dai pe un calculator micut unde scrii la ce fel de joc tiar folosi de exemplu:Metin2.exe dai acolo scrie 299 cand pui arma plus 0 first scan dai extract value nexts scan acolo vei vedea o serie de numere eale pe acelea in verde si scrie, de exemplu:899 pentru fms+91299pt rib +9 99991pt partizan plus noua bafta si raspundeti si la intrebarile mele si o sa va mai ajut daca vrti ajutor contactati-ma la adresa de messenger:raul_dan99@yahoo.com Bafta!
Nu lua cheat engine daca il folosesti sa zicem pentru yang iti baga suma pe care o vrei da e decat asa de moda daca, cumperi ceva si ai bani de la cheat engine iti ia din bani tai
Eu stiu da vreau intai sa-mi dai id tau de mess sa imi dai hackul by banjo 1 la metin2 ro
Iti spun daca imi dai id tau de mess ca sa imi dai hack by banjo 1 pentru metin2 ro
Pana la urma cum se foloseste
hacurile multe dintre metinuri au anti hack si nu se poate deschide in acelasi timp asa ca nu mai pierdety vremea si invatati sa treceti de primul lv ))))
E o prostie de joc Metin2, aflu si eu abia acum dupa ce mi-au fost furate 2 conturi de lvl 56 si respectiv 24 ...deci ...praf.
Jocul are o grafica mai rea ca la Mario, si sincer te-as ajuta cu cheat engine... dar nu vreau sa devii dependent de asemenea mmorpg, sry.
Va rog sa imi dati si mie 3 hackuri: ala de yang, ala de experienta, si ala de skhill sau daca nu aveti de sckill imi dat va rog ca am inteles ca este hack care faci magiile la P va rog pe stea le vreau dar mai ales de toate deci ala de yang, Xp, P la magii si skill!
malina1922 întreabă:
stefanst2312 întreabă: