| noname_1116 a întrebat:

Joc metin2 si stiu ca e in potriva regulamentului sa folosesc hack dar as vrea sa stiu cum se folosese Cheat Engime.
Raspunsul il vreau pentru saman nu sura, razboinic sau ninja.

Răspuns Câştigător
| maxQ a răspuns:

Intra in folderul de unde ai cheatul instalat si dai delete! fratimiu are admin pe metin...Ro

180 răspunsuri:
| cata416 a răspuns:

Stiu eu si l-am folosit da m-am plictisit de metin dar... o sati zic! tot ce trebuie sa faci e sa. daca vrei sa ai speed hack e cel mai simplu :intra pe cheat engine dai pe chenarul care straluceste cauta metin2.ro apoi bifeaza enamble speed hack si dai ce viteza vrei daca dai peste 1. 0 are speed daca dai mai putin are slow... mia stiu si sa-ti faci arme si armuri dai un *** nu le vede nimeni si nu mareste puterea tongue.bft

| cata416 a răspuns:

Stiu eu si l-am folosit da m-am plictisit de metin dar... o sati zic! tot ce trebuie sa faci e sa. daca vrei sa ai speed hack e cel mai simplu :intra pe cheat engine dai pe chenarul care straluceste cauta metin2.ro apoi bifeaza enamble speed hack si dai ce viteza vrei daca dai peste 1. 0 are speed daca dai mai putin are slow... mia stiu si sa-ti faci arme si armuri dai un *** nu le vede nimeni si nu mareste puterea tongue! bft

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu rcunoaste ca esti cretin si imbecil si atunci vei putea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa furi contul o sa te ajut o sa caut hack si o il pun pe o pagina de net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E tot hak

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce sunt eu sa-ti spun sunt eu biografie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca are ce rolling on the floor)) crezi ca rezolva vreo ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah
esti n00b nu sti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai uitete peyoutube oke happywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea jocul acesta deoarece este cel mai tare joc din lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IMi pare RaU dar nu pot sa te ajut dar am nev si eu de hack de arme +9! imi zici pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plz bagati-ma pe mes vreau si eu hack plz hercule cu hacku de exp plz bagati-ma am si chat si detoate plz add alin.alex99

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te pe youtube si vei vedea acolowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cam greu nici eu nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati shmie hack de metin private svr in special de yang si d-ala de iteme +9 si d
e atac plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi dati si mie hack-uri plzzz id:mihay_cila

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razboinic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este simplu intri in hack si faci setare la sura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iop...aa.bagama in lista ta de mess (popescu_stefan_ciprian@yahoo.com) pentru ca e mult de lucru pe cheat engine daca vrei la shaman ok...pai mai vorbim happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de pe ce site ai tras hack ala cal vreau si eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine imi da si mie un hack de yang sau de arme +9 si armuri+9
idul meu e iacoban_costel12
va rogggg dati-mi un hack

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum folosesc chat engime 5. 5? va rog ajutati-ma id danutcristy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...cheat engime iti arata numa ca ai bani dar in realitate ai 0 yang laughing laughing rolling on the floor

| blayde_8596 a răspuns:

Pana la urma cum se foloseste
hacurile multe dintre metinuri au anti hack si nu se poate deschide in acelasi timp asa ca nu mai pierdety vremea si invatati sa treceti de primul lv laughing))))

| raul50 a răspuns:

laughing ignora ce o ti-au scris ceilanti cand folosesti cheatul dai pe un calculator micut unde scrii la ce fel de joc tiar folosi de exemplu:Metin2.exe dai acolo scrie 299 cand pui arma plus 0 first scan dai extract value nexts scan acolo vei vedea o serie de numere eale pe acelea in verde si scrie, de exemplu:899 pentru fms+91299pt rib +9 99991pt partizan plus noua bafta si raspundeti si la intrebarile mele si o sa va mai ajut daca vrti ajutor contactati-ma la adresa de messenger:raul_dan99@yahoo.com Bafta!

| maltrax a răspuns:

Nu lua cheat engine daca il folosesti sa zicem pentru yang iti baga suma pe care o vrei da e decat asa de moda daca, cumperi ceva si ai bani de la cheat engine iti ia din bani tai

| bmxpark55 a răspuns:

Va rog sa imi dati si mie 3 hackuri: ala de yang, ala de experienta, si ala de skhill sau daca nu aveti de sckill imi dat va rog ca am inteles ca este hack care faci magiile la P va rog pe stea le vreau dar mai ales de toate deci ala de yang, Xp, P la magii si skill!

| robertrotariu a răspuns:

iti zic eu maine

| narcis23 a răspuns:

Am incercat Cheat Engime dar de fiecare data ma dadea afara asa ca folosteam doar fishbot