| Marius131415 a întrebat:

La 25 de ani nu e cam aiurea sa tipe cineva la tine constant si la locul de munca sau oriunde?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Unii oameni sunt dominați, așa cum ești tu. Ai o marjă mare de toleranță, și alți oameni te vor manipula. Este oarecum normal să se întâmple asta dacă tu permiți.

Eu o data mi-am dat demisia doar pentru că team leaderul m-a bârfit. Așa pe neașteptate într-o zi frumoasă, le-am făcut surpriză.

27 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai anexitate si depresie solutia nu este sa te auto izolezi in casa si sa petreci timp cu persoane cu un grad de inteligenta,gen in bibloteci,librari, grupuri de Facebook gen ateism, liberi cugetatori,sa stii ca retelele sociale iti distrug viata omule,fa ceva si in mediul asta,fii ca mine, am taburi deschise,linkurii pe desktop despre sanatate,banii,iubire,tehnologie, stiinta, filozofie, auto critica, meditatie, cartii

| RAY a răspuns:

Sa stii ca daca urla taicatu iti vrea binele si urmeazale sfaturile, nu uita cat timp suporti nu e vina lor, omule scopul vieti este sa experimentezi viata, nu sa te acomodezi

| Violleta2022 a răspuns:

Daca tipa la munca, atunci raportati HR-ului sau sefului mare.
Daca tipa "oriunde" la tine, insemnand acasa sau pe strada, atunci faci plangere la Politie, ca esti urmatrit de un psihopat.

| Marius131415 explică (pentru Violleta2022):

Frumos raspuns, îți mulțumesc

| sierra1 a răspuns:

Mie-mi pare că exagerezi:
- ba te uiți pe stradă NUMAI la femei,
- ba cineva țipă la tine orunde, CONSTANT

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cam da, mai ales dacă lași pe oricine să facă asta.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă oameni diferiți țipă la tine peste tot pe unde mergi, atunci trebuie să analizezi elementul comun... Iar acela ești tu. Vezi ce se poate schimba acolo.

| Marius131415 explică (pentru johnnny123):

Eu am intrebat, asta nu inseamna ca se intampla frecvent, cauza e ca sunt timid si daca ma pune cineva sa fac o activitate prima mea resctie e teama si imi blocheaza ratiunea, ce vina am eu ca sunt timid?

| anonimuIl a răspuns (pentru Marius131415):

Nu e normal să țipe cineva la tine.

| johnnny123 a răspuns (pentru Marius131415):

Inițial ai spus că țipă lumea la tine "constant" și "oriunde". Acum spui că "nu înseamnă că se întâmplă frecvent".

Noi ce să mai înțelegem?

| Marius131415 explică (pentru johnnny123):

Am zis la modul general nu neapărat "eu" îmi scuzați exprimarea, era doar o curiozitate, am pățit o și eu dar nu constant și nu de la toți, acum îmi asum că am greșit cum m-am exprimat.

| ReddY25 a răspuns:

Asa e

| Vântulalb a răspuns:

E cam aiurea sa nu-ti faci treaba iar seful sau adjunctul sau sa fie nevoit sa tipe la tine.

| haileewatson a răspuns:

Pune piciorul in prag!

| CleanHeart a răspuns:

Nu lăsa pe nimeni să urle la tine, pune-i la punct.

| anonimuIl a răspuns:

La ăla de 25 de ani țipă cineva la locul de muncă?

| 1234568807 a răspuns:

Pai la locul de munca de obicei se tipa la tine daca nu faci ce trebuie, in alta parte nu stiu la ce te referi

| NisipLaMare a răspuns:

Nu ai precizat in ce conditii țipă la tine. Daca e zgomot puternic e clar ca nu se aude normal.
Daca e loc linistit spune-le sa nu tipe la tine ca nu e frumos si ca poate purta i conversatie linistita, daca contiuna spune sefului mare.

| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns:

Asa este. Eu am un tata care acum cateva zile a tipat la mine desi am aproape 23 de ani. Daca tipa cineva la tine nu-i da voie, spune-i ca tu nu esti carpa sa si sa nu te mai trateze ca una.

| LenaNikolaevna a răspuns:

Ar trebui să le spui să vorbească mai tare.

| VMarceline a răspuns:

Încearcă sa ți impui limite.

| Marius131415 explică (pentru VMarceline):

Buna ideea.

| Dvi2002 a răspuns (pentru Marius131415):

Nu este neaparat ca esti timid, dar asa e in Romania, sunt in stare sa puna biciul pe tine

| Dvi2002 a răspuns (pentru Marius131415):

Sincer nu stiu de ce s-ar fi luat de tine romii dar eu am trecut pe langa romi si daca iti vezi de treaba nu te holbezi la ei, dar nici sa nu te uiti deloc ca simte ca ti-e frica e la fel ca la "maidanezi" laughing laughing laughing

| Marius131415 explică (pentru Dvi2002):

Mare adevar ai grait

| daydreamontpu a răspuns:

Nu cred ca varsta conteaza... Pana la urma e vorba de respect pentru orice om, la orice varsta. Daca simti ca ceva e neinregula mergi la HR. Daca nu se rezolva nimic nu are rost sa stai intr-un mediu toxic.