Poti face card numai de la varsta de 18 ani daca nu ai 18 ani exista carduri pe care le faci impreuna cu parintii si pe care le pot accesa si ei ( nu este numai al tau este si al parintilor )
Pai la card de credit ma refeream. dar voiam sa stiu daca pot merge cu parintii sa mi-l faca. ok mersi
FUNDA?! Si da poti merge sa faci cu parintii si sa il folosesti ca si card de urgente cred.
Card pentru copii poti sa iti faci de cand ai buletin, adica de la 14 ani, trebuie sa il faci cu ajutorul unui prieten insa nu poti sa platesti online, pentru ca acolo se cere o varsta medie de 18 ani, insa poti retrage de la bancomat. Aceasta optiunea de a-ti face card la varsta de 14 ani este inclusa in oferta bancii BRD.
Dar ca sa iti faci un card de debit cu optiuni complete, pe persoana ta, trebuie sa ai minim 18 ani, astfel poti face plati online si depuneri online.
Dar imi pot face card de credit impreuna cu parintii ( cred) si sa retrag bani de pe net prin Pay Pal. dar pot retrage banii de pe net cu cardul pentru copii?
Normal ca poti, de vreme ce sti parola, nu vad ce impediment ar fi. poti bineinteles, sa retragi!
De la 14 ani, insotit de parinti. Doar ca ai voe doar sa primesti bani pe card, nu ai voe sa si trimiti. BAFTA!
Buna eu am 15 ani si am vrut sa-mi fac card la BCR pentru banii de la concerte... si abia anul acesta am putut sa-mi fac card ( eu am vrut la 14) deci mai asteapta un an! succes!
Pentru a avea card de debit, poti sa ai si 12 ani. Sunt banci care si la varsta aia iti dau card. Dar in general de pe la 15-16 ani sau 18. Bancile au multe promotii de carduri pentru elevi, nu doar pentru studenti.
Pentru card de credit trebuie sa ai obligatoriu peste 18 ani.
Iti poti face card cumva prin cardul parintilor de la 14 ani, poti primii alocatia ta pe card, oricine iti poate pune bani in card si tu poti scoate bani din el oricand.
Daca esti minor (intre 14 si 18 ani) iti poti face card de debit de pe care nu poti face plati, dar poti sa scoti bani de la bancomate, pentru card de credit trebuie sa fii major