Este considerata planta vietii, eu am folosit ceaiul la eliminare toxine, metabolism, slabit. a avut reactii foarte dure! Crampe nocturne, diaree si in citeva luni am slabit 2 kg!
Iti doresti un medicament care sa te elibereze de stres, sa te mentina tanara si sa-ti pastreze mintea limpede si agera mereu! Exista o planta-minune, cu efecte senzationale!
Ginseng-ul are deosebite proprietati terapeutice: sporeste forta fizica si spirituala, stimuleaza activitatea cerebrala, vindeca impotenta, anemia, afectiunile digestive, insomniile, oboseala, hipoglicemia, bolile inflamatorii articulare, tulburarile de circulatie sangvina si regleaza tensiunea arteriala.
Gasesti aceatsa planta sub forma de extract, inc apsule sau tablete, in farmacii. Extractul stimuleaza activitatea glandelor endocrine si faciliteaza asimilarea vitaminelor si substantelor minerale.
Daca nu te alimentezi corespunzator sau ai carente de vitamine si minerale, trebuie a stii ca poti lua aceste elemente vitale din ginseng.
Ginsengul este si un extraordinar afrodiziac, un puternic stimulent hormonal. Aceasta planta exotica incetineste procesul de imbatranire, dand o forta inimaginabila.
Sustin ce-a zis ''cutache''e planta a careiradacini se folosesc în scopuri medicinale. Ginsengul este cunoscut pentru efectul benefic general pe care îl confera organismului, este psihotonic, antidepresiv, mareste capacitatea de concentrare, are efect hipotensiv si înbunatateste circulatia sanguina. Dar atentie daca esti hipertensiva s-au cardiaca consulta medicul înainte de administrare.
WalterWhite întreabă: