Depinde ce cercei vrei sa iti cumperi, pentru ce zona! Eu in toate orasele mari am gasit cercei la magazinele tip Amsterdam, in Mall-uri unde sunt bijuteri, in magazinele dedicate in special stilului de muzica rock si desigur la saloanele specializate. Acum 5 ani un cercel in limba costa cam 110 de lei, (manopera + cercel) Daca nu, vorbeste cu cineva care are deja si il cumperi de la el, mai ramane doar sa il sterilizezi si sa faci gaura!
Piercinguri = plural
Piercing = singular
pierce = forma argotica, de singular folosita gresit cu sens de cercel! In general se foloseste si ca (gaura+cercel) dar tot este gresit! :p Oricum trebuie sa ai grija mare cu igena si ce fel de material folsesti (aurul si argintul nu sunt recomandate cand iti pui prima oara, se infecteaza mai repede)
Se scrie pierce deci ai scris corect. Se gasesc la magazinele de bijuterii de aur.
In magazinele unde se vand cercei.Eu nu rad de tine ca scrii pircinguri!(Spre informarea ta se scrie pirce-uri!
Bafta!
Spere informarea ta se scrie piercinguri si este operatiunea de gaurire a anumitor zone copporale urmand a fii adaugate pe urma belciuge, cercei si alte obiecte. 2. Se scrie piercinguri pentru ca provine de la verbul to pierce = a gauri, a face loc si nu price! 3. DOOM 2 recomanda scriea neologismelor la forma de plural fara cratima inainte de sufixul -uri Linkuri, piercinguri, hdduri ...si tot asa! Ma bucur ca te-am ajutat!
YoungMoneyWeezy întreabă:
Catalin979 întreabă: