| mihamihaela1234 a întrebat:

La ce foloseste acumulatorul pentru baterii? Mai multe informatii daca stiti.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Agapimu a răspuns:

Acumulatorul pentru baterii este pentru incarcarea lor. dar nu se pot incarca orice baterii de 2 lei, trebuie sa fie din alea de la ap.foto.dinastea, nu din alea ce se pun la telecomanda ca pot exploda. Acumulatorul este mic, si se baga in priza, iar inauntru introduci bateriile de care ai nevoie sa fie incarcate. Dar mai este inca un acumulator de baterii la care ii se mai spune "Incarcator Universal" acesta incarta bateriile de la telefon.http://www.google.ro/......tp?/imgres r:11, s:15&biw=1024&bih=584. iar in el se punea doar bateria de la telefon acolo sus unde ii plasticul acela alb, dar pentru ca este un incarcator pentru orice firma, marca pentru orice model de telefon se poate incarca in el, nu tine foarte mult bateria incarcata. Mai multe nu stiu:). Ai grija de tine

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Miha! acumulatorul este o baterie reincarcabila si bateria este un furnizor de energie ...deci acumulator pentru baterii in exprimare libera nu exista! Si acum vorbim despre incarcator pentru acumulatori (cred ca despre asta era vorba)este foarte util in momentul cand ai si baterii reincarcabile (la fel ca o baterie de telefon o incarci si o folosesti in fiecare zi). Bateriile sunt de unica folosinta si acumulatorii sunt baterii reincarcabile cu o durata mare de viata.

| mihamihaela1234 explică:

Scuza-mi greseala dar nu stiu nimic in domeniu si de aceea am intrebat!