| babyblue_1000 a întrebat:

La ce salon as putea sa-mi fac un tatuaj avand in vedere ca sunt inca minora?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tatuaj? ca corpul tau sa fie cool. o soparlica care fuge, sau o musca care zboara, sau o fata sprintena ca caprioara.

11 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu iti cere nimeni buletinul. Acum, cred ca daca ai 12 ani, e cam devreme, totusi. Eu mi l-am facut la roxy tattoo, un salon curat, un artist super si instrumente sterilizate. Ti-l recomand. Vezi ce faci si cu parintii...

| maryana5 a răspuns:

In primul rand ai nevoie de acordul parintilor... te poti duce la orice salon Tatoo din oras.depinde in ce oras esti dar cred ca exista in fiecare oraswinking
-->fara durere worried -

| adyth a răspuns:

Dar fratzilor... chiar accepta sa faca tatuaje la minori? indiferent de acord sau nu...eu cred ca normal n'ar trebui sa accepte artistul straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un salon fara autorizatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar, de ce vrei tu tatuaj? sa pari mai gajica? Nu o sa fii cu nimic mai presus decat altii daca ai tatuaj... din contra...esti mai jos ca ei.
Eu zic sa nu iti faci... dar na...fiecare face ce vrea cu corpul sau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este salonul TATOO din mall vitan aripa noua unde eu mi-am facut un tatuaj foarte frumos acum 3 luni si de abia implinesc 14 ani saptamana asta si pe langa tatuaj mi-am dat si 5 gauri in ureche binenteles cu permisiunea parintilor care au fost d fata de ambele dati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva te cheama irina, stai in ploiesti inveti la scola C. N. I. L. C si esti cls a-5-a B.ai zece ani si stiu ca tie iti place porecla baby blue sunt din cls cu tine dar trebuie sa stiu daca esti tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa faci tatuaj la nici un salon pana nu ai 18 ani. de la 16 ani in sus poti veni numai insotita de un parinte. Roxy Tattoo www.roxy-tattoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicaieri nu o sa ti faca tatuaj fara acordul parintilor daca esti minora! happy

Răspuns utilizator avertizat
| babyblue_1000 explică:

nu am 12, am 16 ani, si nu cred ca e devreme...