Ai auzit de taticul ala din Anglia, acum vreo 3 luni? Avea numai 11 ani! si mai e problema si cu mama, ca se pare ca nu doar el a frecventat-o!, se chinuiau cu adn-ul, sa stie exact al cui bebelul! Asa ca ai gija ce faci!
La 9 ani am avut lichid deala:O credeam ca e spermaDa apare pe la 15 asa mi-a aparut mie
Sperma apare abia pe la 14-15 ani.
Si ce aveti voi la 11-12 ani este un lichid.
Mai exact apare doar luchidul pre ejaculator doar că la 12 ani incepe cand incepe si pubertatea
Eu am 13 ani si tot nu a aparut asa ca cand iese la 20
Ma eu chiar amdesteptule unii se dezvolta mai repede, altii, nu
Ba mie m-ia aparui la 11 ani.
Fa timp de 1 minut sau mai mult vezi cum iti iese trebuie minim sa te masturbezi 30 sec. Sper ca t-am ajutat
Am 13 ani si sperma cam...lipseste.Dar penisul il am de 8 centimetri, chiar 9 uneori. Exista posibilitatea sa nu ma pot...reproduce?
Rlly? Am 11 ani și penisul meu are 13 cm
Lasti sperma si toate aceste lucruri ca o sa aveti cid sa le invatati acum cititi si studiati despre aceste lucruri ca pe viitor sa stiti a avea relatii sexuale cu persoana iubita si nu sa va masturbati pentru ca masturbarea inseamna, boala, pacat, viciu etec.cine e de acord cu mine?
Nimeni nu e de acord cu tine
Interesant, eu am lichiul cred ca de mic, cand eram mic imi iesea ca un fel de pisat Apoi pe la 12 ani in sus lichidul ala, sperma am de la 13-14 ani, e f taree si scrie pe sfatul medicului ca masturbarea e doar o dorinta de a se freca cu o fata, e ceva normal, si poti sa o practici cand ai chef, e o elimberare Dar, pe pagina asta o fost vreo fata? va spune ui ce prosti, da ele sunt si mai proste nu stiu ele ce sa faca cu vulva si celalante ca sa se masturbeze si ele, sigur, ca si lor le place sa se prece la vulva :->
anonim_4396 întreabă: