Ba este excelent, dar depinde de film! Daca ai fost si tu recent la Piratii din Caraibe atunci te inteleg perfect. A fost doar strategie de marketing. Du-te in schimb la animatii 3D...acolo chiar se vede diferenta! La Bucuresti, I-MAX-ul(3D) e mai bun calitativ, in rest tot cam aia e peste tot: ochelari, ecran, etc.
In general efectul ala 3D slab e din vina filmelor(alea care n-au sens in 3D). Pe tot parcursul rularii poti sa vezi aproape tot filmul fara ochelari, dar nu poti sa intelegi subtitrarea! Dupa cum vezi, filmul are imaginea in spatiu 3D filmata sau convertita. La Piratii din Caraibe, de exemplu, mai vedeai o sabie iesita din ecran, ceva praf, bule de apa...foarte putine efecte, in orice caz, n-a fost nimic spectaculos! Distribuitorii mai sunt si smecheri. Aduc 2D-ul doar in cateva cinematografe, lasand doar 3D in rest, ca sa vina fraierii sa plateasca. Unele filme chiar isi merita banii pentru 3D, n-am ce comenta...dar la unele e chiar bataie de joc! Mai ales ca acum panaramele astea de la Cinema City iti mai cer o taxa de 2 lei per bilet pentru intretineri(ochelari 3D si alte balarii).
Eu chiar am vazut Avatar-ul la Cinema City Pitesti la premiera(acum 1 an si jumatate) si chiar se vedea impecabil, la vremea aia chiar mai bine cu tot cu subtitrare dacat la I-MAX-ul din Bucuresti(acesta trecand chiar acum cateva luni de abia prin niste procese de modernizare, pentru a-l aduce la niste standarde de calitate mai bune/europene/moderne).
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: