| MrWrestleMania a întrebat:

La farmerama sunt level 17. Si pot sa intru in Pasunea Salbatica. Dar sunt buruieni si tot felul de chestii si nu pot planta. Cand dau click sa plantez imi apare mesajul urmator: "O, doamne! Peste tot e plin de grohotiş şi buruieni. Aici încă nu poţi construi sau planta ceva. Cheamă prietenii să-ţi dea o mână de ajutor la curăţarea terenului!". Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac sa pot planta!

Răspuns Câştigător
| alwaysStyles a răspuns:

Ia-ti o parcela si pune pe un spatiu la nimereala o sa vezi ca o sa-ti mearga dar care nu merg se vor elibera de la sine eu sunt adinaman

5 răspunsuri:
| aaaa12345 a răspuns:

Poti sa intri si de la lv 1.Cu problema asta ma cronfund si eu.TRebuie sa ai prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru curatarea terenului trebuie sa adaugi cati mai multi prieteni...asa se mai elibereaza portiuni si o sa ajungi sa ai pasunea salbatica fara buruieni...nici eu nu am stiut la inceput dar am aflat ca trebuie sa am prieteni multi ca sa pot sa imi curat pasunea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare sunt AndreiCelMare si la aceasta intreabare pot sa-ti zic ca ai nevoie de 12 prietenei activi deci daca ai nevoie de un prieten sunt valabil

| vladutzstefan a răspuns:

Pai cum a zis verena11

| mihaela1234 a răspuns:

Pai trebuie sa astepti...cu cat mai multi prieteni ai cu atat mai repede ti se curata terenul de iarba tongue