Eu cand am plecat intr-o statiune am facut rezervare dinainte.Depinde si de hotel.Dar intr-o tara straina nu cred ca te primeste fara rezervare.
Booking.com este un site foarte bun pentru rezervari.În privinţa plăţii - aceasta se face la faţa locului, cu foarte rare ocazii, foarte clar specificate pe parcursul procesului de rezervare. E bine să ai confirmarea că poţi plăti cu cardul înainte să pleci acolo; unii (deşi se laudă cu plată cu card!) NU acceptă carduri, ci doar ca$h, deci e bine să fii pregătit. După efectuarea rezervării, booking.com îţi trimite un mesaj cu toate detaliile acesteia, inclusiv adresa şi numere de telefon + adrese de e-mail ale unităţii de cazare alese.Iti urez calatorie placuta daca reusesti sa rezolvi problema cazarii!
Doar daca vrei sa dai petreceri cu mese festive si altele de genu'- atunci cand te duci cu mai multi. Sau daca vrei sa prinzi loc in sezonul in care apar cei mai multi clienti- de ex vara la mare sau iarna la munte. Sau pur si simplu pentru ca vrei sa fii sigur ca prinzi loc, sau nu vrei sa iti bati capul cand ajungi acolo.
Depinde de politica si/sau regulamentul hotelului si daca au camere disponibile.
Doar daca vrei sa dai petreceri cu mese festive si altele de genu'- atunci cand te duci cu mai multi.
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: