| luiza10 a întrebat:

La jocul city ville de pe facebook, imi zice ca am populatie limitata cand vreau sa construiesc o casa! Ce trebuie sa fac? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| stefickutssa a răspuns:

Pai uneori nu te lasa sa iti cumperi cse deoarece populatia nu e fericita adica acolo jos arata o fata care rade cand,este putin suparat si este foarte suparat atunci cand este foarte suparat trebuie sa iti cumperi un fel de universitati adica este:banca, politia, tribunalul etc
si ca sa iti cumperi o amunita casa trebuia sa ai nr de locuotori respectivi sau chiar mai mult
spert ca ti-am fost de ajutor!
funditaaa te roooogg!:*:*:*

4 răspunsuri:
| Flöricicä a răspuns:

Nu cred ca se poate?confusedSi eu il joc dar...nu am auzit sa iti zica...intradevar eu am si putin cam mica populatia deoarece am orasul plin si nu am acordurile alea care ti le trimit prietenii pentru a extinde orasul.winkingMai incearca!

| Alisstor a răspuns:

Sa faci mai multe cladiri publice: spitale, muzee, primarii, statii de politie etc.

| AndreeaRoxy a răspuns:

Pai sa-ti iei primarie sau politie sau muzeu sau altceva care iti creste populatia

| Elennaaa a răspuns:

Trebuie sa construiesti diverse cladiri de la comunity buildings.Ele iti vor permite sa iti cresti populatia!