Are dreptate andi! a facut o observatie de bun simt. iar cei care il contrazic, doar spala varza!
se bat expertii astia ca sa ii explice unuia si altuia ce e masturbarea si cum se bate cuiul cu ciocanul!
sunt si eu de parere ca admin ar trebui sa mai intervina din cand in cand.
Este mai interesant sa stii ca poti fi ajutat de cineva printr-un raspuns decat sa cauti singur pe google, iar cei care intreaba si li se raspunde retin si mai usor in felul acesta, apoi pe google se gasesc raspunsuri impersonale! Este o ocazie pentru noi toti sa vorbim, sa ne sfatuim unii cu/pe altii chiar si pe teme simple, este o ocazie pentru cei fara experienta sa asimileze din cunostintele celor cu mai multa experienta etc etc! Comunicare e importanta, chiar daca cei care comunica nu se cunosc (in cazul asta)!
Eu ma refer la intrebari de genu: din ce e fabricat polistirenu, ce este o unditza, intelegi?
Pe google gasesti raspunsul mult mai detaliat, asa ca nu vad care-i problema ta? Ti-e ciuda ca tu nu poti sa gasesti sau ce?
Explicatia este una singura: e mult mai greu sa citeasca, sa invete si sa formuleze un raspuns, decat sa dea "Copy-Paste". Ei cred ca, din acesta din urma, vor fi perceputi(e) mai "inteligenti(e)", dar se inseala... singuri!
Mmmmmm7172 întreabă: