Sigur ca nu este vorba de spital, este vorba unde a stat mama ta, respectiv domiciliul trecut in actul de identitate.
Daca va uitati la intrebarea:"Ati locuit in alta localitate o perioada de cel putin 12 luni" trebuie sa trec ce am trecut la locul nasterii " in alta localitate".Pai nu are logica...
Pai zice "localitatea de resedinta a mamei la momentul nasterii persoanei recenzate" pai ea nu a avut resedinta la spital
Este vorba de faptul ca, dupa nastere si inainte de acest recensamant, ai locuit in alta localitate CEL PUTIN 12 LUNI.
EXACT, dar daca trec la locul nasterii "in alta localitate" la "unde ai locuit in alta localitalte cel putin 12 luni" trec nu, nu ma lasa, da cu rosu, de aia zic ca nu crec ca trebuie trecut locul nasterii spitalul, ci locul unde a avut mama resedinta adica, localitatea unde te-a dus dupa nastere.
Si eu ce ti-am spus?
Sigur ca nu este vorba de spital, este vorba unde a stat mama ta, respectiv domiciliul trecut in actul de identitate.
Locul nasterii se refera la localitatea in care s-a facut certificatul de nastere
Daca va uitati la intrebarea:"Ati locuit in alta localitate o perioada de cel putin 12 luni" trebuie sa trec ce am trecut la locul nasterii " in alta localitate".Pai nu are logica sa trec ca am locuit in alta parte cand eu doar m-am nascut la spital in localitatea respectiva
Pai zice "localitatea de resedinta a mamei la momentul nasterii persoanei recenzate" pai ea nu a avut resedinta la spital )