anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La runescape (www.runescape.com) imi puteti spune modalitati prin care pot castiga multi bani :D? Eu sunt free nu sunt membru.Si cei care au jucat runescape mai demult aproximatic 2 ani sa se apuce din nou acum este o grafica super

6 răspunsuri:
| Mhjua a răspuns:

Du-te pe insula karamja sau cum s'o numi.big grin
si aduna din vulcan oua de paianjeni.

sau daca ai 60 woodcutting aduna yewbig grin
se vinde bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa te duci pe insula karamja si sa pescuiesti swordfish si apoi te duci la banca cea mare din Varok si sa-i vinzi, indicat sa nu fie prajiti.

| Im.GIulee a răspuns:

Cea mai buna metoda (rapida) este sa folosesti great orb project. Trebuie sa ajungi la runecrafting 50 (ceva destul de greu, dar urmeaza parti faine) apoi mergi la runecrafting guild ( turnul vrajitoarelor etajul 2) si sunt acolo 2 vrajitoare in galben si verde, intreaba pe una de joc.

Alta metoda este sa cumperi clay si sa transformi cu apa in soft clay. Ultima oara era cu vreo 100 gp mai scump soft clay-ul (nici nu cere skill avansat)

Poti sa ajungi la un nivel foarte inalt la woodcutting: 65-70 si sa tai yew. Nu incerca langa grand exchange pentru ca e foarte multa lume, poate dar in lumile cu minigame. este unul in varrock care este destul de aproape de ge si nu e nimeni acolo

Poti sa fi merchener, doar ca ai nevoie de un clan bun (nu stiu astfel de clanuri), trebuie sa fi anuntat inaintea celorlaltor membri de obiect etc.

Te duci in desert (pare rau dar am uitat cum se numeste laughing) si mergi sa aduni pietre (mining)

Bafta la banet laughing Ps. Astea sunt cele mai eficiente pe care le stiu happy

| anastazia39 a răspuns:

Te duci la giganti acolo in casuta aia micuta. la stanga de grand exange. cheia se poate cumpara in grand exchange. omori giganti. iti dau uncut ruby saphire si big bones si limpwt root. apoi umpli un inventar cu de astea si le vinzi. sau pe celalalt mal undeva intr-o pestera E O GAURA IN PANANT, o crapatura la la nord-vest de barbarian village. faci mult XP si te lupti cu gandaci lvl 86 dar cu mancare ii omori usor.iti dau adamanite si mithril ore. cu noroc iei si rune scimitar. eu am luat rune scimitar vreo 6 pe zi si rune ore... si am luat de acolo si rune full pe bucati. e fain. si urci lvl supeeer repede. multa bafta. FUNDITA? P. S runescimitar =40. 000 coins bucata

| r0ces a răspuns:

Daca vrei sa faci bani reali din runescape uita-te aici http://r0ces-runescape.blogspot.com/
Daca vrei sa cumperi gold raspund la adresa rAz0r_the_sly@yahoo.com