Pentru ca la oras sunt cateva sute de mii de locuitori pe cand la sat doar cateva mii. E si normal se fie mai multi drogati sau dealeri nu?
Pentru că sunt oameni simpli. Preocuparea lor în principiu este să se trezească dimineaţă, să scoată vaca la islaz, să aibă grija de curte, de animale şi este mai puţin pretenţios. Acolo nu concurează moda, nu tehnologie avansată, nu fiţe. Mere' nenea la beserecă, după ce iese, parchează pe la birt şi merge acasă (sau îl duce nevasta acasă, depinde de caz ) Este o viaţă simplă. Îmi place viaţa simplă şi am parte de ea la oraş, dar un oraş micuţ. Respect ţăranii pentru ceea ce sunt şi pentru simplitatea lor.
Pentruca oameni de la tara muncesc dar si beau, fumeaza iar acolo nu este Piata neagra adica sa fie niste oameni care lucreaza la vanzare de Cocaina si ect si de asta... Funda plizzz n-am nici una
De obicei la oras multi oameni sunt opsedati sa incrce lucruri noi dar nu vor sa se gandeasca la consecinte dar la tara lumea este mai linistia si mai muncitoare si nu s-au gandi niciodata la draguri
catalin542000 întreabă: