Bună!
Frate, dacă asta vrea să fie o glumă, este de prost gust şi ar trebui să te cauţi.
Baftă!
Desigur Suntem toti la fel pe Pamant, nu? Toti avem aceleasi drepturi si ne asemanam aproape perfect.
Ia incearca, de preferat ob si dupa ne spui si noua daca sunt sau nu bune pentru baieti.
Banuiesc ca e o intrebare pusa in gluma, nu?! Daca nu, te-as sfatui sa iei o carte de Anatomie in mana ca te-ar ajuta enorm. Baietilor nu le vine ciclul. NICIODATA!
Da frate. de ce mintiti baiatul? Da frate la toti ne vine ciclul. Eu zic ca atunci cand iti vine si tie sa it bagi 3 OB-uri in c*r.
Hei... Cred ca imi trebuie funda pentru raspuns fiind primul sicred ca te va ajuta! Baietii n-au ciclu ei au doar o polutie nocturna adica o cantitate anume de sperma ce se elimina in timpul noptii cand incepe pubertatea. Deci raspunsul este Nu baietii nu folosesc nici tampoane k ale fetelor nici altfel de tampoane fiindca ti-am zis e o cantitate neinsemnata! Sper k ti-am fost de folos
Daca la vreun baiat i-a venit ciclul atunci eu iau un camion de bere intr-un coma si a doua zi ma arunc de la etajul 10.La baieti le vine ciclul atunci cand v-a marii basescu salariile si pensiile (adica niciodata).