| BUBULINA a întrebat:

Lapte, corn si... un mar pentru scolarii!
Merge lapte si mar?confused

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stai tu linistita, ca sunt combinatii si mai bizare de-atata! De pilda, unt cu napolitana sau biscuiti cu branza topita...Sa vezi batalii prin clase cu untul si cu branza aia topita!

15 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Lapte si mar laughing laughing? daaaa love struck, bagi directorul la cheltuiala : trebuie` sa mai construiasca niste wc-uri.

daniela
| daniela a răspuns:

Daca nu combini direct laptele cu marul atunci e OK (intr-o pauza lapte si corn in alta mar)

| Ben. a răspuns:

Nu !

| BUBULINA explică:

@anda nici mie nu mi-se pare laughing
parca ii vad ca se bat pe budalaughing

| hashe86 a răspuns:

Poate merele le mananca dupa ce ajung acasa, sa treaca putin. ori fii avand instructiuni de utilizare pe ele, ca sa nu se ca*e copilasii pe ei.

| SweetCandy a răspuns:

Da si apoi o sa faca o uriasa coada la WCrolling on the floor

| viki a răspuns:

Mai, chiar azi vorbeam cu o prietena si ii spuneam de combinatia lapte-mar.laughingDar, e mai bine pentru copii, ca nu vor mai sta prea mult la ore.rolling on the floor
glumesctongue

| florar a răspuns:

Mazrul mere dupa si cu orice

| spiritul a răspuns:

Mere, nuci si cozonaci.......sa mananci pana te c--i
mai bine le da prune ca au de unde ca sunt mai multe

| micky a răspuns:

Daca n ai de manca normal ca merge laughing

| annda a răspuns:

Nu prea mi se pare. big grin

| deluxe a răspuns:

E belea frate... mi-e mila de bietii copilasi si de ...parinti. S-a scumpit detergentul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca MARUL si LAPTELE este o idee foarte buna...adica totusi...mai ganditi-va si la sanatatea copiilor sau eventual da-ti pe langa astea si un metoclopramid si un furazolidon...ca sa nu se faca coada prea mare la toaleta...
eu as da copiilor bani pentru ca fiecare copil sa-si ia ce-i place nu?

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Hmmm...nu mi se pare o idee rea sa ne dea de acum la scoala si un mar...bine in cazul meu marul ori il dau la altu ori il iau acasaa si il tin pana se strica...pai la cate mere mananc eu isi cheltuie statu banii degeaba...[laughing]...[laughing]...si ce draq spuneu ca ne da lapte la scoala...ca noua ne dadea ori branza topita ori unt.[:-&]

| Simona_8441 a răspuns:

Nu stiu la ce te referi? daca la scoala da ar merge