Nu iti poti dai seama cati omanei sper sa castiga o suma semnificativa la loto, iar regula acesti oameni nu sunt cei mai bogati.
Din pacate multi devin chiar dependenti, joaca suma tot mai mare, dar sansa de a castiga o suma serioasa este aproape egal cu 0.
Deci bazeaza-te pe ceva sigur (planul B).
Se spune ca loteria este o taxa pentru oamenii slabi la matematica. Dar daca ai media 9.50 vei intelege.
Sansele de a castiga la 6 din 49 cu o varianta sunt de 1 din 13.983.816
Chiar daca vei juca la toate extragerile din urmatorii 50 de ani tot nu vei avea sanse de a castiga mai mari de 1 la 3000...
Statistic vorbind ai sanse mai mari sa afli ca esti mostenitorul casei de Habsburg.
Tine de noroc chestia, oricum se stia ca si daca ai baga toate variantele posibile si ai castiga tot ai iesi pe minus. @SexyBlue Daca ai manie cu loteria atunci apuca-te de pariuri pe numere. E exact ca la loto doar ca acolo ai cote in functie de numerele ghicite. Si e o gama mai varianta de loterii 20/80; 20/70 si tot asa...10/20 Am pierdut odata 100 si ceva de milioane pe un numar...cat am mai injurat in ziua aia dar oricum ai mai multe sanse de castig. Daca nici la 10/20 nu nimeresti 5-6 numere e grav
Eu zic sa nu arunci cu banii. Pentru ca daca Lotto iti intra "in sange" iti va toca toti banii. O metoda mai sigura sunt pariurile sportive, acolo unde ai envoie de intuitie si sa cunosti fotbalul, desi, eu te sfatuiesc sa nu umbli la jocurile de noroc, banul muncit e pretuit!
Eu nu te-as sfatui sa renunti. Daca ai o situatie financiara buna poti sa continui ca un hobby...nu se stie niciodata daca dai lovitura. Dar trebuie sa constientizezi ca banii nu pica niciodata din cer. Cand am intrat la liceu aveam acelasi idei ca tine, doar ca eu voiam sa ma imbogatesc de pe urma pariurilor sportive. Am realizat insa dupa cativa ani ca nu trebuie sa fac o "cariera" din asa ceva pentru ca pur si simplu am avut si ghinionul sa pierd sume importante de bani, iar acest lucru m-a facut sa joc doar din placere, nu din dorinta nebuna de a castiga bani. Te-as sfatui sa faci la fel. Joaca in continuare pentru ca nu se stie ce-ti rezerva viitorul, dar nu te lasa controlat de acest lucru pentru ca mai devreme sau mai tarziu o sa devina exact ca un drog(vorbesc din proprie experienta) mai ales ca la loto e mult mai greu sa castigi decat la pariuri.
Milioane de oameni au vise ca tine, dar nu ai cum sa te bazezi pe asta vei muri de foame.
Eu cred ca daca inveti foarte bine esti constient ca sansa ca tu sa castigi e aproape nula.
Nu
poate ai vazut la televizor ca multi au castigat la loto dar intreaba-te cate bilete si cati bani au bagat pana sa aiba noroc.
sa iti dau un ex:un vecin de al meu pune bilete la loto de apr 8 ani(daca nu ma insel)..sa zicem ca maine castiga.dar gandeste-te cati bani ai bagat pana acuma in acesti 8 ani...
AlexMaftei2001 întreabă: