| ClaudiuTicu a întrebat:

M-am abonat la Romtelecom pe cablu tv (fara satelit si decodor) si din pacate nu receptionez acasa gold, din oferta curenta pana la 31 decembrie 2012, scrisese pe pliant receptionarea posturilor acasa gold... depinde de oferta si pret. Si am dat scanare cautare programe plasma/televizor si nu receptionam acasa gold. Nu stiu de ce, nu stiu ce se intampla. De la 3 ianuarie 2013 romtelecom nu mai receptioneaza acasa tv,acasa gold,pro tv... ce se intampla? Se anunta la pro tv la stiri. Vreau si eu un raspuns macar. Multumesc. Initial eram abonat la rds, si m-am abonat la romtelecom sperand ca e mai bun.

3 răspunsuri:
| WalterWhite a răspuns:

Pai normal ei sunt obligatii sa dea pe post ce era pe contract/pliant poti sa mergi sa rupi contractul si sa te abonezi la alta televiziune, eu sunt pe rds si receptionez tot ce ai zis tu mai sus.

| cristiiiiiii a răspuns:

Crede-ma ai facut o greseala foarte mare. Scot aceste posturi ca asa vor ei nu vor sa mai incheie alt contract de colaborare probabil din cauza baniilor. Oricum mereu cei de la romtelecom mi s-au parut cei mai neseriosi din acest domeniu.

| ktlina a răspuns:

Cei de la pro tv s-au certat cu cei de la Romtelecom asa ca nu o sa mai prinzi tot ce tine de pro tv