| RaVuL a întrebat:

M-am apucat de fumat din Ianuarie 2011 si am 15 ani. Vreau sa va zic ca atunci cand trag fum in piept dupa cateva fumuri incepe sa ma ia cu ameteli ba imbata de cap.Estee o chestiune temporaraaa sau asa va fi pentru totdeauna?

Răspuns Câştigător
| Dash a răspuns:

In primul rand este un lucru RAU faptul ca te-ai apucat de fumat. Dar referitor la intrebarea ta: se intampla asa fiindca fumezi tigari prea tari pentru nivelul tau.

Lucrul cel mai bun pe care il poti face este sa te lasi de fumat.
Toate Cele Bune!

6 răspunsuri:
| Băscuţă a răspuns:

Lasa-te! Lasa-te!

| dafna a răspuns:

Din experienta proprie pot sa iti spun ca trece in timp, probabil ti se va face si foarte rau daca fumezi mult, dar daca insisti s-ar putea sa treaca in timp. Dar tot din experienta ti-as recomanda sa lasi tigarile pentru altii, daca tot nu merge pacat de starea ta de spirit, sanatatea ta, sa insisti? Fa ceva ce te face sa te simti bine

| stin a răspuns:

Buna intrebarea dar te-ai intrebat daca nu ai sa ametesti cindva pina te va trezii cei de la urgente,.E un semnal de alarma ca iti maninca tot calciul si este o insuficienta de oxigen din creer.Deci oprestete acum ca e mai bine sau vrei sa cauti mai tirziu si ETNOBOTANICE;

| NoChanceForUs a răspuns:

Baga ma in vena cacao cu serotonina, tigarile sunt pentru amatori.Fi cul, ce dracu.

| madalina_6579 a răspuns:

Draga raul, eu am tot 15 ani si m-am apucat de fumat la 12 ani, dar doar ma prosteam asa din cand in cand.Dar de anul trecut, adica de la 14 ani, fumez mult mai des si asa mi se intampla si mie:ma lua cu ameteli cand trageam, acum la fel, dar uneori si am aflat de ce mi se intampla asta:mi se intampla asta pentru ca fumez prea repede tigara, sau trag prea mult o data.Deci sfatul meu este sa savurezi tigara mai incet.

| paVul a răspuns:

Deci frate.In primul rand tragi prea mult sau o fumezi prea repede
In al doilea rand ai fumat sigurat pe stomacul gol.Asta e sigur si din cauza acesta te ameteste

Vreau funda