| ISTVAN22 a întrebat:

Ma ajuta si pe mine cineva la metin2 empire va rog... cand intru in empire si imi scriu acolo useru si parola imi zice dupa aia FAILED TO CONNECTION TO SERVER si tot asa incontinuare... Dece oare si nu ma pot juca pe empire va rog ziceti-mi si mie VA ROG.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dat wipe laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, si mie mi se intampla asa. Dar nu este problema.Tot ce trebuie sa faci este sa dai inapoi si sa schimbi chanel de 2 ori sau mai mult si dai din nou pe chanel1 si o sa iti mearga. Daca nu, uitate la linile de la modem poate cade netu si tb sa iesi si sa intri inapoi.Asta e tot.Nu e complicat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ,si mie mi se intampla asa.Dar nu este problema.Tot ce trebuie sa faci este sa dai inapoi si sa schimbi chanel de 2 ori sau mai mult si dai din nou pe chanel1 si o sa iti mearga.Daca nu, uitate la linile de la modem poate cade netu si tb sa iesi si sa intri inapoi.Asta e tot.Nu e complicat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Empire MT2 pentru un moment este offline, aceeasi problema am avut-o si eu acum ceva timp era de la Louncher adica Cronika. exe (eu joc pe Cronikal) bun au facut ei un nou Louncher il puteti descarca de pe site... Dupa cum am spus serverul momentan este Off line baietii muta servere intr-o alta locatie e vorba de niste licente ceva de genul nu stiu prea bine au trecut deja 2 zile app 3 si serverul inca e off happy Salut big grin sper ca ti-am raspuns la problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba daca stiti sa aflati parole ma ajutati si pe mine add death_angel9952

| Spikey a răspuns:

Vai de capu meu da ce'i cu atatia jucatori de metin? Poate din cauza ca totu in romana? In rest, jocu suge rau de tot.La tot.

| aNNmz a răspuns:

Frateee e in reparatii serveru nu-ti face grijiii o sa-ti mearga mai ales acum ca a aparut client nou :X Fund? big grin