Cauta si tu pe YouTube, sunt n episoade in care se explica cate ceva despre asta. Daca nu, pur si simplu o intrebi si aia e.
A fi calm si a fi activ sunt doua lucruri distincte. Poti fi ambele in acelasi timp, ceea ce poate fi mult mai bine. Iar referitor la intrebare: daca o persoana o place pe alta atunci o sa prezinte interes, o sa arunce priviri dese si placute mai des decat celorlalti, o sa incerce sa intre in discutie cu persoana respectiva, o sa ii faca complimente. De vrei sa afli daca o persoana e interesata de tine incearca sa intri in vorba cu acea persoana. O sa iti dai seama dupa modul si durata conversatiei daca ii starnesti interes.
Am avut doar o conversatie de cateva zile, ( bine asta fiind eu prieten, ca acea persoana are Gagic bine fata are 17 ani nu, ( prima data cand am vazut se uita din multe priviri ) nu stiu sa ma las sau nu? Adica am avut in comun amandoi cu desenu asa de vb nu prea mai gaseam subiecte si sa rarit convorbirele. Nu stiu sa mai vb sau sa ma las (gen eu sunt doar un prieten de-al ei )