| UsSerName a întrebat:

Ma descurc acum.

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am impresia ca vrei sa sari din lac in put. Nu stiu, fiindca nu spui, care sunt motivele certurilor, tu chiar n-ai nici o vina? Ar trebui sa te gandesti ca nicaieri nu este mai bine ca acasa(in cele mai multe cazuri). Ma intreb cum o sa te descurci de unul singur, cum o sa-ti procuri mijloacele de trai, unde o sa stai etc.
Cat despre intrebare iti spun ca nu poti pleca in strainatate fara o declaratie autentica din partea ambilor parinti, in care sa-si dea acordul pentru plecare si sa indice un insotitor major, tara unde pleci, cu cine vei sta acolo si cine te va insoti la inapoiere. Inainte de a lua o hotarare, de care mai mult ca sigur o sa-ti para rau mai tarziu, iti sugerez sa te gandesti bine si sa-ti analizezi propria comportare. S-auzim si de bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înainte de a pleca de acasă du-te tu frumos la un medic psihiatru.
Ți s-a urât cu binele sau ce? Învață să-ți asculți părinții.
Pa, pa.

| EUSIATIT a răspuns:

Vrei sa pleci in afara sa inteleg? [nu ai specificat ] SA stii dragul meu ca nu fug ciinii cu covrigii acolo. CRezi ca te asteapta ceva acolo?, E bine sa te mai gindesti. si nu lua decizii pripite. Vorbeste cu ei si descarca te Sigur te vor intelege si ti vor da mai multa atentie. hAi fi barbat

| KellyGreen a răspuns:

OK.Sa zicem ca pleci de acasa. Unde o sa stai, cu ce o sa te intretii, ce job o sa ai? Fato poate poti tu sa furi niste bani de la parinti dar cu siguranta nu o sa fie destui incat sa poti sa iti iei o casa sau o garsoniera si pentru ca nu esti inca majora o sa iti gasesti greu un loc de munca dar chiar daca ti-ai gasi sigur nu o sa castigi destul de multi bani pentru ati merge cat de cat bine. Tb sa ii iei de urechi pe parinti sa ii duci in living si sa aveti o discutie serioasa. Spune-le tot ce ai pe suflet, inteaba-i de ce se cearta cu tine si orice doresti.Gandestete ca daca ai pleca de acasa cat de suparati ar fi chiar daca nu crezi asta parinti tai te iubesc enorm. Punete in locul lor, ce ai face daca ai afla ca propriul tau copil a disparut de acasa(eu una as muri). Gandeste-te bine pentru ca daca pleci cu siguranta o sa iti para rau mai tarziu.

| 80Cris a răspuns:

Procura? Ai vorbit cu ei, le-ai spus ce te doare? Le-ai spus chiar tot ce te deranjeaza la ei?

| coopilluu a răspuns:

Sa te ascunzi in portbagaj sau la motor... fara ea nu pot iesi in niciun fel din tara... Sa imi zici daca ai reusihit sa treci sau daca te-a prins politia de frontierawinking laughingrolling on the floor

| T30D0RA a răspuns:

Esti dus cu capu'!

| danaalexa a răspuns:

Vrei sa te bagi in diferite probleme mult mai grave decat cearta cu parintii? fugi linistita da va fi mult mai rau.Cum te descurci fara ei? sa fi independenta nu i putin lucru, ai nevoie de bani de oaeni care sa te sustina casa etc sau du-te la produs.Alta cale.scuze ca sunt ironica si dura da la varsta ta ar trebui sa-ti dai seama.Nu mai poti sta hai nu zau? te da cineva afara? poate ca au dreptate in ceea ce zic incearca sa te schimbi cel putin de fata cu ei. Daca vrei sa fugi viata ti in fata si viitoru in punga iti urez succestongue.cum poti pleca daca nu ai procura? daca te bagi in fel de fel de prostii. lucrurile vor fi de mii de ori mai rele daca fugi daca te gasesc parintii va fi si mai greu daca nu gandeste-te si la ei si ca nu te poti descurca si mai gandeste-te ca o sa-ti para rau.

| Didu a răspuns:

Incearca sa stai de vorba mai mult cu ei, comunicarea este la baza intelegerii.Fii mai deschisa, povesteste-le mai tot ce faci. Mai mult, arata-le ca esti descurcareata, fa treaba, imparte pliante, fa un ban. mai ales ca acum e vara. Si eu sunt adolescenta si sincer nu ma cert cu ai mei. Incerc sa le demonstrez ca desi sunt mica, sunt destul de matura sa am singura grija de mine si sa-mi asum tot ce fac. Plecand de acasa nu rezolvi nimic, dimpotriva, unde te vei duce? Crezi ca iti va fi mai bine? Daca pleci, crezi ca certurile se vor termina? Gresesti, vor fi exinse. Problemele le rezolvi comunicand calm, spune-le ce te nemultumeste dar in acelasi timp promite-le ca te vei schimba. Parintii nu-ti vor raul, niciun parinte normal n-ar dori rau copilului sau. Mai gandeste-te. Ai grija si multa bafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti trebuie procura ca sa-ti iei lumea in cap!
Gandeste-te cum te vei intretine, unde vei dormi si unde si ce vei manca!
Daca te simti ok sa dormi in canal si sa te hranesti cu resturi de la tomberoane n-ai decat sa pleci in momentul asta.
Vezi ca n-o sa ai net acolo, asa ca o sa ramai fara sfaturile noastre pretioase.

| Maia a răspuns:

Nu poti sa pleci.Cred ca n-are aveea nici un rost sa pleci, te-ai pue si mai rau cu ei.Nu trebuie sa o faci.Este bine sa-i asculti.Toata lumea se cearta cu parintii este firesc.Si mai ales noi, adolescentii ne dorim multa libertate uitand de alte indatoriri, iar parintii au rolul de mentori, pentru a ne readuce cu picioarele pe pamant si pentru a ne initia ceea ce va contribui la maturizarea noastra.

| w1zz a răspuns:

Pai nu ii mai baga in seama uneori si la mine se intampla asa si m-am obojnuit cu situatia cand ma cearca ma duc la calc si uit tot dar nu-ti fa griji nu esti singurul care vrea sa plece de acasa si daca o sa pleci nu vei avea unde sa stai deci o sa devina si mai rau

| Sebiii a răspuns:

Nu face greseala asta, eu te sfatuiesc sa stai acasa vorbeste cu parintii tai, iar daca nu te inteleg vorbeste cu o persoana apropiata tie din familie, care sunt sigur ca va face tot posibilul sa te ajute.
Te rog sa nu faci greseala asta, gl:X

| Sebiii a răspuns:

Nu face greseala asta, eu te sfatuiesc sa stai acasa vorbeste cu parintii tai, iar daca nu te inteleg vorbeste cu o persoana apropiata tie din familie, care sunt sigur ca va face tot posibilul sa te ajute.
Te rog sa nu faci greseala asta, bafta:X