In afara de vacante, mai pot veni acasa doar in permisii.parca 3 aveau voie daca nu ma insel... fac abstractie de cazurile de forta majora...
Au dreptul la invoiri, timp de 24 de ore, specificand, cu parasire de garnizoana sau nu, ...la invoiri, tot la fel, iar vacanta, este vacanta... dupa modelul de mai sus...in toate situatiile POATE veni acasa...
Vreau si eu sa stiu cum e programul elevilor acolo la cat te trezesti la cat dai stingerea orele cum se fac si tot in general daca e cineva de la liceul militar sa imi spuna sh me.:X:X:X:X:X:X:X::X:X:X:X
Scuzati-ma am si eu o intrebare: ai voie cu cercel in ureche daca intri la colegiul Militar?
pentru cei care stiu va rog spuneti-mi si mie
Pai pentru inceput se face o vizita la centru de recrutare din jud(ian-febr)apoi vizita medicala dupa care te duci iar la centrul de recrutare cu fisa si restul actelor. dupa proba psihologica urmata de cea sportiva:traseul aplicativ(1'30") doua sarituri de 3-4 m(ceva de genu' sari o data 1, 60 m si apoi ink 1)aruncare la poarta 4 mingii, 8 flotari, mers in echilibru, sarituri la capra, un sotron, escaladarea unui obstacol, mers taras, carat de greutati si alergare 10 m. Daca treci de astea alergi 1000m(4'15" pentru fete) si apoi te baga l interviu. Urm testul grila la rom si mate unde trebuie sa iei min 7.nu conteaza ca unu are 10 altul 7! import e sa treci.tot aici pot spune:copii de cadre sau care au parintii pensionari si au fost cadre nu dau acest test la mate si romana! au multe beneficii:nu platesc cazare, mancare imbracaminte! anul acesta in 2010 cea mai mik medie a fost 9, 68 si cea mai mare 9, 98 asa ca daca vreti sa intrat inv bine.si vreau sa dau. dar e mai nasol cu sportul asta este. sper sa intrat toti cei care vreti si sa doriti din suflet:*succes
Serios? am citi tot de pe site-ul lor si ma speriasem credeam ca nu ai voie sa vi in fiecare weekend.MI-AI DAT CEA MAI BUNA VESTE!
sloan30bianca întreabă: