anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma joc de ceva timp Metin2 si vreau sa imi inbunatatesc armura, dar fierarul zice ca se poate sa se strice.Se strica? Voua vi s-a intamplat sa va strice vreun obiect? Daca se poate sa se strice spuneti ce fierar nu esueaza niciodata? E cel dintr-o breasla?

Răspuns Câştigător
| Ionutzz97 a răspuns:

Uneori se mai strika, dar in cele mai multe cazuri le imbunatateste. Da mia esuat multe lucruri de multe ori asta e.Fierarul din breasla e mai bun cu 10% adica ai mai multe sanse sa imbunatatesti un obiect dar e mult mai scump.
FUNDA?
eu am jucat metin vreo 3 ani acum nu mai joc sunt expert daca ai nevoie de sfaturi te ajut cu placerebig grin

6 răspunsuri:
| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Uite... Daca vrei sa faci ceva +7 e foarte predispus sa se strice.Nu exista niciun fierar sa faca lucrurile sa nu esueze.si mai ales trebuie sa ai Perla Bianca ca sa poti face un lucru mai mare. fundita?

| DeadhAngel a răspuns:

Sa stii ca pan la lvl 20 cea mai buna armura de imbunatatzit este platosa de calugar ( am facut-o +10 si nu s-a stricat)
si sabia lata ( este la mine +8 si inca este intreaga!)
da celelalte cind dau sa le fc 5+ le sparge!

| SwEEtGiRlZ a răspuns:

Daca esti pe metin normal la orice fierar poate sa esuieze, iar pe metin privat nu prea sunt sanse de esuare.

Sper ca ti-am fost de folos!

| PaunSorinValentin a răspuns:

Sansele sunt mari sa se strice in map1 dar in turnul demonilori poti face+9 fara sa esueze dar tpt ai niste sanse de a esua uneoriwinking

| sergyu_4516 a răspuns:

Da se poate sati esuieze adica tio sparge si ati ia si bani dar daca ai noroc tio imbunatateste.

| R4ForEVEr a răspuns:

Poate sa se strice si poate ca nu.depinde laughing