| Ady_Eu_1992 a întrebat:

Ma numesc Ady am 15 ani sunt mai pitic de inaltime oricum cred ca am inceput sa cresc nu mam masurat dar am vazut in ultimu an schimbari cat de cat ca mam mai inaltat nu tare dar merge vreau si eu sa fac niste patratele gras nu sunt slab nu sunt totusi nu mi se vad patratelele cu toate ca muncesc sunt din Galati dar m-am mutat la tara in lipsa banilor nu vreau sa fac sala sau alte chestii ceva acasa va rog sa imi spuneti cate exerciti sa fac crying si cam in cat timp da randament si sa nu ma puneti la regim pentru ca am un prieten mananca orice si a inceput sa se antreneze acasa si a facut patratele si cu toate ca acum de cand are patratele face exerciti 1 data pe saptamana si manaca orice i se mentin patratelele.crying el nu vrea sa imi zica cum reuseste sa isi scoata patratelele in evidenta plzz ajutor Fundaaaaa :p

Răspuns Câştigător
| Aditzu1988 a răspuns:

Raspunsul e simplu. Abdomene si iar abdomene. Cauta ca sunt mai multe tipuri si nu incerca sa faci cu sutele din prima zi. Ia-o nici prea incet dar nu te forta nici prea tare de la inceput. Dupa una doua saptamani poti sa incerci si antrenamente ceva mai intense. Cauta sa faci vreo 3-4 tipuri de abdomene si fa cate 4 serii pe zi pentru fiecare exercitiu. Pentru brate si spate flotarile sunt sfinte. Spor!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Aditzu1988):

Raspunsukl e foarte stupid

1. cu flotari NU faci nici brate nici spate, la flotari faci PIEPT ( 70 % ) si triceps + deltoid anterior ( 30 % )
2. abdomenele = cele mai ineficiente exercitii, mai documenteaza-te si tu

| Ady_Eu_1992 explică (pentru Cosmin86):

Mai vreau raspunsuri...

| Ady_Eu_1992 explică (pentru Aditzu1988):

Mai vreau raspunsuri.....si dupa aleg FUNDAA

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ady_Eu_1992):

1. ma *** in ea de funda, nu sunt un copil mic si retardat sa raspund pentru asa ceva ( eu dau raspunsuri si la intrebari unde s-a acordat deja )

2. mai documenteaza-te si tu :
http://www.culturism.ro/......domen.html

| Aditzu1988 a răspuns (pentru Cosmin86):

laughing nici macar nu am sa iti mai raspund. Daca tu zici ca e asa... asa o fi oh go on

5 răspunsuri: