De ce voi ceilalti,priviti totul ca pe o drama? Imi dati impresia ca voi credeti ca este un scenariu scos dintr-un film. Draga Florin, nu trebuie sa fi asa "tragic", pentru ca ai o sora vitrega.Se mai intampla.Asta e viata.De ce trebuie sa ne miram,sa fim stupefiati ca avem o sora/frate cu care nu impartim aceeasi parinti? Intr-adevar, inteleg ca te simti mintit, deoarece ai aflat asa tarziu de sora ta.Dar treci peste.Si eu am un frate vitreg, pe care il iubesc enorm de mult, desi impartim doar acelasi tata.Parintii nu mi-au ascuns acest lucru, deoarece este normal.Nu inteleg gravitatea cu care priviti unii dintre voi acest lucru.Deasemenea,nici eu nu sunt de acord cu faptul ca nu ai stiut toti acesti ani de sora ta.Si totusi, si ea are sange din sangele tau, tot rude sunteti.Nu privi acest lucru ca pe ceva deranjant, ceva care nu-ti face bine.Te sfatuiesc cu toata inima sa o cunosti. Discuta cu parintii tai si spune-le frumos ca ai dreptul sa stii cine este ea, din moment ce sunteti frati.Nu trebuie sa-i asculti pe cei ce spun"in locul tau, nici nu vroiam sa aflu de ea!".Tu trebuie sa faci ceea ce simti.Considera acest lucru o noua oportunitate, nu ceva de care sa fi scarbit, e familia ta! Procedeaza asa cum simti!
Mult noroc!
Imi pare foarte rau pentru tine, dar in acelasi timp ma si bucur, deoarece ai aflat ca mai ai o sorabravo!
Incearca sa o cunosti, nu se va intampla nimic. Explica`i tatalui tau ca vrei sa o cunosti pentru ca e sora ta. si simti ca trebuie sa o vezi macar... sigur te va intelege!
altceva nu stiu ce sa zic
sper ca ti-am fost de ajutor
bafta!
Buna! Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, presupun ca ai trecut prin niste momente groaznice si nimeni nu te poate intelege . Este normal sa-i invinovatesti pe parinti pentru faptul ca intr-un fel te-au facut sa te simti neglijat, si mai ales pentru ca au ascuns adevarul.
Poate motivul pentru care nu te lasa sa iti cunosti sora, este acela ca si ei insisi se simt vinovati, sora ta iti e sora doar 50%, probabil vor sa uite trecutul, iar daca tu o vei cunoaste pe sora ta, nu vor ajunge nicaieri, poate chiar vor incepe certurile iar! Insa daca vrei neaprat s-o cunosti, si simti ca nu concepi ideea de a nu o intalni, mergi totusi la mama ei si cere-i mail-ul/nr de telefon, desi parca vad ca mama ei o sa-i spuna tatalui tau ...insa orice lucru pe care il vrem in viata noastra cere un sacrificiu. Eu una, daca as fi fost in locul tau, probabil nici n-as fi vrut sa aud de acea sora, dar poate zic asta fiindca nu stiu cum simti tu de fapt. De asemenea, se zice ca daca ceva ti-e menit, acel lucru va veni la tine. Asa ca daca astepti, poate cine stie, intr-o zi te vei intalni cu sora ta, intamplator. Oricum, e alegerea ta. Ti-am spus, daca tii neaparat sa te intalnesti cu sora ta, mergi la mama ei, si poate daca o rogi sa nu-i spuna tatalui tau ca vrei s-o cunosti pe sora ta, asa tatal tau poate n-o sa afle curand (ca de aflat, tot o sa afle). Poate ca femeia aia nu e o femeie chiar asa rea si-ti va da informatiile necesare despre sora ta. Mult succes si fii puternic!
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: