| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a întrebat:

Machiaj verde sau albastru?
verde deschis ma refer si albastru tot deschis

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic verde, dar nici prea strident, o pata de verdebig grin da luminozitatea unui ochi frumoshappy

14 răspunsuri:
| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Albastru deschis tongue
; x; x; x; x

| εїз a răspuns:

Albastru, ce rost are întrebarea ta, pentru ce ai pus. o?

| luiza a răspuns:

Nu stiu ce culoare au ochii tai dar daca sunt albastri nu folosi fard albastru. Daca sunt verzi nu folosi verde. Asta pentru ca aceeasi culoare de fard cu ochii nu-i in evidenta. Daca ai ochii caprui sau negrii poti folosi functie de culoarea cu care te imbraci oricare dintre cele doua culori, alaturi de un mascara, si sau un creion dermatograf

| cornel a răspuns:

Verde

| Deyutza a răspuns:

Depinde cum te imbraci! (ce intrebare fratilor...laughing )

| daniela_9291 a răspuns:

Verede:->

| tina20 a răspuns:

Din cate vad in poza, ai ochii caprui, deci ti se potriveste cam orice culoare. si eu am ochii la fel si imi sta bine cu orice as pune. din cele doua nuante propuse de tine, eu as prefera un verde, nu neaparat deschis, poate sa fie si o nuanta mai tare, rece, merg f bine cu ochii tai happy culorile reci te prind cel mai bine, am primit sfatul asta de la un make-up artist. eu ador de ex combinatzia mov cu roz, rozul la baza, movul spre coltzul ochiului...depinde si de vestimentatzie, de locul in care vrei sa mergi. sfatul meu este sa iti asortezi machiajul cu imbracamintea. totusi, la varsta ta (pari micuta in poza), sa nu iti incarci fata prea mult. alege un machiaj mai natural, chiar daca pui un fard de pleoape mai tare

Răspuns utilizator avertizat
| rabbit a răspuns:

Depinde ce iti place big grin eu prefer albastrul happy bafta:*

| nightcrawler441 a răspuns:

Verde deschiswinking

| alexyapink a răspuns:

Buna! eu as alege verde!kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic verde,dar nici prea strident,o pata de verdebig grin da luminozitatea unui ochi frumoshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albastruu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciunul laughing)