Mi s-a intamplat si mie. Se intampla atunci cand tu, sau altcineva incearca sa intre pe ID-ul tau in mod repetat si nu reuseste [ adica sa zicem ca vrei sa intri pe mess si gresesti de mai multe ori parola].
Yahoo iti protejeaza contul blocandu-l pentru 24 de ore.
Eu cand am patit asta, a doua zi am putut deja sa intru pe ID. Prietena mea insa nu a mai reusit si a trecut deja o luna. In cazul ei cred ca i-a spart cineva parola...
Incearca sa intri maine
Ai încercat prea multe parole şi nu au mers sau cineva a încercat să intre pe id la tine şi nu ştie parola. Ca s-o deblochezi intră pe adresa ta de mail. De pe yahoo şi o să-ţi meargă şi id-ul după! Baftă!
Ai cont-ul blocat, se mai intampla cand cineva baga parola de prea multe ori gresit
Ai contul blocat nu stiu...schimba-ti parola sh vezi daca merge...mai stii intrebarile sh raspunsurile? daca nu. nu ai cum sa schimbi parolafa-ti alt id :X succes~
Pai se mai intampla trebuie sa iti schimbi parola [click forgot ur password] daca ai completat raspunsurile acelea la nimereala nu mai ai ce face asa am patit si eu
Presupun ca ai testat de mai multe ori parola gresita (sau altcineva), si yahoo ti-a blocat contul pentru siguranta vreo 30 min, sau o zi, nu mai stiu sigur.
Cred că cineva a vrut să-ţi blocheze contul de Y! M, dar poţi să-l deblochezi dacă ştii răspunsurile la acele întrebări secrete care le-ai pus atunci când ţi-ai făcut id-ul. Dacă nu ştii, după 24 de ore se deblochează contul.
Intra dupa 24 ore si totul e ok ca a incercat cineva sa intre pe adresa ta succes
Ando1dul întreabă: