Toata zona de campie din insula marea a Brailei, este inca teren agricol masiv.
Si? Care-i diferenta intre a munci pentru un proprietar roman si a munci pentru un proprietar strain?
De unde ai statistica asta cu toate pământurile agricole sunt vândute străinilor?
Nu de alta dar oficial vreo 0.3 % din pământul agricol e deținut de străini persoane fizice. Iar persoane juridice cam 15% care nu ar fi înregistrate în Romania. Aici statul nu prea are date oficiale. Da e ok că le ai tu.
în 18 Octombrie | IonelFlorianUrzica a răspuns (pentru MihaitzaItza):
Nu trebuie sa muncesc eu, nu am nevoie cel puțin nu aici! Nu am nevoie nici se scoala sau carti!
Te-a apucat munca și nu te ia nimeni?
Nu este pentru mine sa stii, ai invatat atat de mult si nu poti sa iti dai seama de niste chestii elementare
Da da. Sunt prost că am învățat prea mult în timp ce tu
https://www.tpu.ro/......sa-renunt/
Hai că am ras.
Si ce daca, nu am nevoie de acel examen inutil, cum tot ce inveti la scoala e inutil
Evident ca e inutil pentru tine.
Tu doar pui intrebari pe TPU si iti raspund fraierii care au invatat!
Răspunsul nu e sa negi nevoie de educație ci să încerci mai mult sa o obții.
Nu am nevoie de scoala, cu atât mai puțin de romana și de niște scriitori inutili care nu au dat lumii nimic
Cu școală de șoferi cum ești. Te chinui in continuare?
Nu e o rușine să ai probleme cu invatatul.
Rușine e sa te mândrești cu incultura.
Cum sa fie, dau sala de mai multe ori pana o dau! Ce incultura omule ca scoala e inutila și cititul e inutil, la fel romanele sunt inutile
Da, am înțeles că ești incult. Nu trebuie să mă mai convingi.
Nu sunt incult, doar nu citesc carti inutile care nu ma vor ajuta cu nimic în viața
Nu este pentru mine, este doar o intrebare
Nu e pentru mine