| MeMeMe97 a întrebat:

Mai faceti pom de iarna?

6 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Buna! Da, bineinteles! Nu e frumos sa miroasa in casa a brad si sa simti in suflet spiritul Craciunului? Iar a doua zi sa iti gasesti cadouasele sub bradut?love struck

| MeMeMe97 explică:

Ba da, e foarte frumos! Si eu mi'l fac in fiecare an, doar ca unii renunta la aceasta traditie doar din cauza faptului ca "Sunt mai mari"! Si as vrea sa fac un fel de sondaj!:dApropo, ce nuante vei aveam in pom anul acesta? Va fi natural sau artificial?

| MeMeMe97 explică:

Si eu ma bagam subt bradlaughing)laughingimi faceam poze acolo,era ca un loc de joaca!laughing)laughing)laughingEu nu fac brad natural pentru ca nu are loc la mine in camera, si tin mortis sa il fac in camera mea, ma linistesc acele beculete cand le vad!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal. cand eram mic ma bagam eu sub brad laughingacum se baga fratele meubig grin aduce un sentiment frumos in suflete si de mirosul de brad nici nu mai zic. il ador happy

Răspuns utilizator avertizat
| EuSaraheana a răspuns:

Dap si o sa fac pana o sa am 120 de ani si nu o sa il mai pot cara in casa, sau mai bine platesc pe cineva sa mi-l aduca big grin si daca vrei sa stii dc, e pentru ca am un suflet de copil mic mic mic

Întrebări similare