| GolopențaAdrian a întrebat:

Mai pun odata intrebarea asta:Cum sa castig la fiecare dificultate in jocul Plague Inc Evolved? Cum sa trec de bacteria? Vreau raspunsuri eficiente ca la prima intrebare raspunsurile nu m-au ajutat.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, iti lipseste indemanarea, degeaba primesti sfaturi daca nu esti caapbil s ale pui in aplicare, de aceea nu au fost eficiente.
Sunt chestii pe lumea asta pe care trebuei sa le descoperi si sa le rezolvi singur, degeaba iti explica unul si altul pe unde sa mergi si ce sa faci, doar vointa si tenacitatea ta te vor ajuta sa termini jocul.
Nu da vina pe altii pentru nereusitele tale!
Treci la un joc mai simplu, daca asta este cu mult peste nivelul tau!

| AlexDFY a răspuns:

Probabil deja stii, dar mai intai si mai intai, nu trebuie sa bagi deloc simptome, trebuie sa bagi doar la transmision, dar nu baga foarte multe puncte, baga sobolani si apa la inceput, si trebuie multa rabdare, apoi daca vezi ca inca nu e infectata toata planeta bagi aer/tantari.La abilities, bagi ce crezi, dar recomand pastilele, si cand ai foarte multe puncte/DNA, baga la simptome cat mai multe, mai ales respiratorii si creier.Trebuie multa rabdare.

| GolopențaAdrian explică (pentru AlexDFY):

Si asta ma va ajuta sa castig la normal?

| AlexDFY a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Tot ce am zis te va ajuta, am terminat jocul acum mult timp, nu ii mai stiu toate secretele, dar jucand o sa devii si tu mai bun, fa ce ti am zis, mai dezolvta si tu si o sa castigi pe fiecare dificultate.

| GolopențaAdrian explică (pentru AlexDFY):

Pai am trecut de bacteria si am ajuns la fungus iar de aici iar nu mai trec