| Dove a întrebat:

Membri TPU am o problema deci e prin cartier si la scoala un baietas mic care si-a luat-o in cap pentru ca fratele lui e foarte smecher si e cam aparat de toti smecheri de prin zona si mereu cand ma vede ca la mine sa invatat imi da o palma cum are ocazia e un pitic mic si slab daca ii dau una cade pe jos dar daca vine fratele lui...Bineinteles ca il evit cand il vad dar uneori vine si el in locuri in care stau eu cu prieteni si asa face pe smecheru cu mine imi vine sa-l omor spuneti-mi o cale cum sa scap de el adica vreau sa spun ca sa invatat sa-mi faca asta.

Răspuns Câştigător
| Tom a răspuns:

Tu ai gresit aici.Trebuia sa reactionezi cand ti-a dat prima palma. Daca a vazut ca iti da si tu nu-i faci nimic normal ca te-o luat de prost si si-o gasit si el in cine sa dea.Eu zic sa-i dai o mama de bataie buna cand esti cu mai multi prieteni daca zici ca n-ai ce bate de el si atunci iti zic eu ca nu v-a mai da chiar daca te va zice la fratesu si te va bate ala, cel mic nu v-a mai indrazni sa dea ca o sa prinda frica de tine.Si daca i pana acolo iti iei un spray paralizant daca vine fratesu si i dai frumos in ochi si sa vezi cum nu se mai apropie nici ala de tine.

9 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

laughing invata-l minte pe ala mic odaca asa cum trebyuie, iar apoi fie ce-o fi, suporti consecintele.Nu cred ca ala mic o sa se mai dea mare smecher cand stie ca l-ai batut odata.
sau poti sa il ameninti cu ceva sa nu spuna

| baru a răspuns:

Salut. Ai doua posibilitati mari si late. Una; Incearca sa te uiti la ei, ca la o oglinda. Oglinda nu-ti spune, daca esti prost sau esti destept, sau daca esti frumos sau urat. Oglinda sau in oglinda numai te vezi. Atat. Deci cam asa poti privi uni oameni sau prieteni sau dusmani. Nu te implica, emotional, in a face constatari. Doi; Dai la pace cu ei. Inseamna ca va trebui sa faci compromisuri, si atunci vei fi prietena cu ei, si ei la ranndul lor, te vor apara. Aicia totul depinde de tine. Ambele cai sunt valabile, si in niciuna nu exista riscuri sau nu va trebui sa te cobori la nivelul lor. Fi putin mai smechera. Din cate constat eu, tu esti o persoana cu mult bun simt. Dar -----Acestia sunt oamenii si traiesti pe langa ei Vrei nu vrei tot de ei dai. Indiferent ce hotarare vei lua, sa nu lasi pe nimenea sa-ti calce pe demnitate. Pa

nony
| nony a răspuns:

Ce prietenie, ce amicitie? Cand mai vine putoiu´ la tine sa faca figuri si incearcá sa-ti dea vreo palma, ai grija sa nu mai apuce. E doar un cácácios care se crede si el un pui de gangster. Dai o palma zdraváná si un sut in cur si ai terminat balciul.Si ce daca vine cu fratiso? Iti e frica de o palmá? Dar iti garantez eu ca ala se va gandi de doua ori inainte sa mai vina la tine.Si daca continua, de fiecare data ii faci la fel.Stai tu linistit ca astea nu tin la infinit.
Baru a zis bine: nu lasa pe nimeni sa-ti calce pe demnitate, mai ales avortatii astia care se cred cine stie ce.

| Ionut_8418 a răspuns:

Sa fii cel mai smecher ma! Bagate in ei, in toti nu conteaza, arata-le ca nu iti e frica. Nu conteaza ca sunt mai mari, ai sa vezi ca o sa capeti respect asa.
Bafta!

| Dove explică:

@baru sunt baiat poate asta schimba raspunsu tau

| NoAntidote a răspuns:

Pai...de ce se ia de tine?
incearca sa vorbesti cu el sa-i spui. ca nu i`ai facut nimic sa reactioneze asa!
adica... trebuie sa fie un copil. prost. ca doar nu un copil educat si etc. se apuca sa-ti dea palmelaughing nu?
... incearca sa-l eviti!
ori trebuie sa-i dai o bataie bunalaughing dar daca e fratele lui.cine stie unde se ajunge!
ori sa-i explici cum sta treaba!
dar cu parintii tai ai vorbit?
ei ce spun? accepta chestia asta? daca nu le-ai spus pana acum. spune`le!
nu stii ce`i mai trece tancului aluia prin cap!
:*

| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

Am avut si eu o stiuatie de genul acesta, dar am gasit o solutie desi mi-a fost cam greu m-am imprietenit cu fratele lui si apoi fratele lui sa luat de el si a zis ca nu mai face asa ca te bat si s-a terminat. Deci solutia este sa te imprietenesti ori cu pustiu ori cu fratiso chiar daca trebuie sa fi mai umil etc e singura solutie care o stiu funda?

| Danielicious a răspuns:

Cum sa stai de fata cu prieteni tai sa te umileasca un pusti? Reactioneaza ba chiar spune-i mamei lui sau fratelui dar daca nu ai curaj cand esti cu mai multi prieteni si vine bateti-l pana iti va promite ca nu se va mai atinge de tine si daca vrea fratesu sa te bata fugi la mama ta acasa si daca tot vine dupa tine o sa o pateasca de la mama ta ca nu are ce-i face ca doar el e un pustan si mama ta femeie in toata firea

| Flori_2309 a răspuns:

Buna.
Spune-i fratelui sau, povesteste`i ca nu are niciun motiv sa-ti dea palme si poate asa vei scapa de el. Fundita?batting eyelashes