anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu visez pe cineva.este un baiat. dar nu stiu de ce il tot visez numai pe el daca stie cineva ceva va rog sa ma ajutati

8 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

"bnj a răspuns:
Este foarte important daca il poti descrie sau este mai mult sub forma de impresie/senzatie? Daca il poti descrie, fii cat mai specifica. Eu cred ca te pot ajuta." - serios(citeşti/ghiceşti visele oamenilor)? - atunci, te rog frumos(!) să postezi aici răsp. ca să mă informez şi eu, nu de alta dar şi eu păţesc de asemenea.tongue

| valy a răspuns:

Posibil sa iti placa.sa te fi indragostit de el.

| madalinutza a răspuns:

Poate ca iti place de el si de aceea il visezihee hee

| bnj a răspuns:

Este foarte important daca il poti descrie sau este mai mult sub forma de impresie/senzatie? Daca il poti descrie, fii cat mai specifica. Eu cred ca te pot ajuta.

| Kitty* a răspuns:

Buna!
Il cunosti pe baiatul respectiv?
Daca da, se poate sa ai un oarecare interes fata de el, de prietenie sau conversatie sau poate esti indragostita :-) In cazul in care am dreptate, ai putea sa vorbesti cu el, poate visele tale sunt generate de curiozitatea pe care o ai fata de el.Ar fi OK daca ai reveni cu ceva informatii, daca il cunosti doar din vedere sau ai vorbit cu el si ce crezi despre el :-)

| denisa20 a răspuns:

Se spune ca daca visezi o persoana inseamna ca s-a gandit la tine inainte sa adoarma.

| inger-ranit a răspuns:

Oare iti place de el?

ti-ai pus intrebarea asta? altfel nu vad de ce oare l-ai visa asa des.

acum depinde in ce ipostaze il visezi, sau ce iti face in vis...

daca te tine in brate, sau saruta... asta e logic tongue

daca vrei sa vorbim, sau sa imi dai detalii ca sa te pot ajuta, contaceata-ma la id dya_funky_4ever13
vb pe mess :*

| nimic`pentru`nimeni a răspuns:

Subconstientul tau simpatizeaza pe cineva!smug tandru