"bnj a răspuns:
Este foarte important daca il poti descrie sau este mai mult sub forma de impresie/senzatie? Daca il poti descrie, fii cat mai specifica. Eu cred ca te pot ajuta." - serios(citeşti/ghiceşti visele oamenilor)? - atunci, te rog frumos(!) să postezi aici răsp. ca să mă informez şi eu, nu de alta dar şi eu păţesc de asemenea.
Este foarte important daca il poti descrie sau este mai mult sub forma de impresie/senzatie? Daca il poti descrie, fii cat mai specifica. Eu cred ca te pot ajuta.
Buna!
Il cunosti pe baiatul respectiv?
Daca da, se poate sa ai un oarecare interes fata de el, de prietenie sau conversatie sau poate esti indragostita :-) In cazul in care am dreptate, ai putea sa vorbesti cu el, poate visele tale sunt generate de curiozitatea pe care o ai fata de el.Ar fi OK daca ai reveni cu ceva informatii, daca il cunosti doar din vedere sau ai vorbit cu el si ce crezi despre el :-)
Se spune ca daca visezi o persoana inseamna ca s-a gandit la tine inainte sa adoarma.
Oare iti place de el?
ti-ai pus intrebarea asta? altfel nu vad de ce oare l-ai visa asa des.
acum depinde in ce ipostaze il visezi, sau ce iti face in vis...
daca te tine in brate, sau saruta... asta e logic
daca vrei sa vorbim, sau sa imi dai detalii ca sa te pot ajuta, contaceata-ma la id dya_funky_4ever13
vb pe mess :*