| nukeyly a întrebat:

Te intorci de undeva, printr-un parc, e noapte ora 22.00+, brusc apar 2 potai agresive[nu caini de lupta] si te ataca FARA MOTIV din 2 parti, latra si se sustin reciproc, ce poti face legal in momentul respectiv cu potaile?
Le poti executa pe loc? daca ai avea ce trebuie sau dupe ce esti praf pe jos in suc de rosii, iti lingi ranile si apoi vezi cum o rezolvi post mortem cu stapanul cainilor daca nu o ia la fuga intre timp.

Stapanul care era pe spatiul verde neamenajat [ pierdut tipic in substante ], camuflat de gardul viu 1.5m H si la 10m distanta, cu potaile nelegate si fara botnita; el se scuza ca nu sunt agresive de fel, dar nu le putea controla, deci cam aiurea si neprovocat.

Pana la urma si cainii sunt animale si au instinct salbatic mai ales in haita cand ii apuca damblaua, iar cazuri azi vazut la stiri in ultimii ani.

14 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este aparat cu ultra sunete care îi calmează. EMAG.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce cauti noaptea prin parc? Stai acasa, noaptea dormi nu bîntui ca ielele prin parc

| relian a răspuns:

Daca esti in parc, banui ca or fi si ceva banci pe acolo, daca se dau potaile la tine, rupi o baca, iei un lemn de ala sil bagi in poatie, nu are nimeni ce sa-ti faca, ba poti sa-l dai si in judecata pe la-bar, ca a lasat potaile singure si putea sa te rupa, sa iti puna viata in pericol, o poate incurca.
Eu asa as face, gasesc eu pe acolo ceva pietre, crengi, rup banca cum am zis si praf ii fac laughing de fata cu animalu de stapin, ba poate ii trag si aluia una peste bot laughing

| VoidEternal a răspuns:

Să-i execuți pe loc? Tu crezi că ești din The expendables?

| nukeyly explică (pentru VoidEternal):

Deci esti pe un deal in trecere ziua de data asta, mai la 500m o turma de oi e si ea pe zona, brusc 8 dogi mari de stana vin din toate partile, tu ce faci suni la 112 in pustiu si astepti sa vina smurdu sa culeaga puzelurile ramase din tine sau esti in The expendables?

| VoidEternal a răspuns (pentru nukeyly):

Vorbim discuții, sau ce facem? Tu ai fost cumva într-o situație la limită, pe viață și pe moarte? Era cumva "kill or be killed"? Erai într-un parc, în oraș, erau doi câini de apartament, care aparțineau cuiva, nu erau pitbulli, nu erau turbați, iar stăpânul lor mai era și acolo. Existau riscuri sa te muște? Probabil. La fel de mari ca în pustietate cu 8 câini de stână care fac parte în parte cu ursii în orice după-amiază random de joi? F¹¹ck, NO! Erai tu în situația de a "executa pe loc" (wtf!) două animale care erau DOAR vocale? Tot nu, scuze. Câini care latră, wow, nemaiîntâlnit.

De ce am impresia că dacă ai fi trăit în America ai fi fost genul de redneck care doarme cu shotgun-ul sub pernă și visează cu nerăbdare și mâncărime la degetul arătător, să fie cumva, oricum, provocat?

As fi zis că te-ai uitat la prea multe filme cu John Wick dar ăla făcea fix invers. Executa pe loc oameni, pentru animale.

| Simpatic a răspuns (pentru VoidEternal):

O fi vreun ninja intors dintr-o misiune care a luat-o prin parc, cu sabia si stelutele la el laughing

| nukeyly explică (pentru Simpatic):

@VoidEternal + @Simpatic
Lasa-l redneck ninja John Wick pe imdb, ca nu umbla nimeni cu katane pitite in sosete la tuns catei in umbra lu Bacovia.

| nukeyly explică (pentru VoidEternal):

Caini care latră ii lasi in decor, se vor bagati in seama,
aici vorbim de caini care latra si ataca neprovocati,
deci intra in spatiul tau sub 1-1.5m. Asta e problema.
E normal sa-i ti liberi fara botnita si daca musca pe careva stapanu o rupe la fuga si poate politia il gaseste pe camere dupa 18 ani in casa mancat de caini.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Te aperi cu orice ai la indemănă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca am o arma alba la mine si doi caini ma ataca, ma apar. Nu-mi pasa de lege si nici de stapan.

| Standt a răspuns:

Legal? Le citezi articolul din Codul penal.
Sunteti penibili voi astia care vreti sa agresati cainii fara motiv, dar vreti sa aveti acoperire. Cainii au latrat, nu te-au muscat. Tu ce ai facut? Ai dat cu piatra de departe cand i-ai vazut? Pe mine nu ma ataca nici un caine.

| Parakeets a răspuns:

Am întâlnit mereu câte un stăpân din ăsta care zâmbea fasolea la mine și spunea că nu e agresiv. Deși mna, câinii oricum simt frica sau fobia.
Iar eu am fobie de câini. happy
Deci știu ce spui.

Însă e complicat dacă erau ai unui stăpân. Când am citit primele propoziții am crexut că era vorba de câinii vagabonzi, iar cu ăia mă gândeam că orice le-ai face. Ce lege să ți facă ceva?
Dar dacă sunt stăpâni la mijloc, da, nu e chiar ok. Că te pot acuza de ceva.
Însă și dacă le-ai face ceva, într-un astfel de caz să zicem, bănuiesc că și tu te poți apăra să spui instanței sau poliției că ei te atacau. Adică ce vreau să spun, e că orice le-ai face unor cuți drăguți ai unor stăpânași ce zâmbesc fasolea și au maximă încredere oarbă în câinii lor, care sunt doar niște câini până la urmă, mă gândesc că tu orice-ai fi făcut, e în legitimă apărare. Eu una așa aș vedea normal, mai ales cu câinii, indiferent până la urmă ai cui or fi, ai statului, stăpânului sau maidanezi. E în legitimă apărare.

| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Folosești cu încredere un Sabre Red Home Defence. Dacă îl ai la tine. Dacă nu,...
succes!

Întrebări similare