| Sofilici a întrebat:

Merită să iti comanzi produse de pe internet? de exemplu eu ma gandesc sa imi comand niste papuci dar nu sunt sigura ca marimea pe care o aleg imi va coresunde exact, sau poate in realitate vor fi diferiti fata de cei vazuti in imagine. Voi ati fost multumiti de produsele comandate pe net? ( cei care ati cumparat, bineinteles ) big grin

7 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Sincer eu nu am comandat niciodata, tocmai din teama de a nu gresi. Depinde de piciorul tau, daca in general se potriveste unei anumite masuri in magazin, ai toate sansele ca si cei de pe net sa iti vina bine. In cazul meu, sunt undeva intre 38-39 si mi-ar fi imposibil sa iau de pe net. Trebuie sa te gandesti ca la comenzi se plateste si transportul de obicei, deci e un cost in plus. Daca stai intr-un oras mare, iti recomand sa mergi in magazine pentru ca sigur vei gasi lucruri la fel de frumoase ca cele de pe net (ma refer la site-urile tot din Romania). Daca vrei neaparat ceva de pe un site si crezi ca nu poti gasi in magazin, parerea mea este ca ai putea sa risti si sa faci o comanda, iar in caz de nu se vor potrivi poti incerca sa ii vinzi/faci cadou altcuiva. Succes! happy

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Eu am comandat de pe Internet dar nu articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, tocmai din teama de a nu avea surprize neplăcute legate de mărime.
Îţi recomand să citeşti termenii şi condiţiile firmei. De exemplu, sunt firme care dacă nu eşti mulţumită de produs, în 15-30 de zile poţi să-l returnezi şi îţi primeşti banii înapoi.

Pa-pa.

| David98TM a răspuns:

Nu ti-as recomda.Mai bine te duci direct la un magazin

Răspuns utilizator avertizat
| Athée a răspuns:

Nu m-am riscat niciodata la lucruri genȘ pantaloni, rochii, incaltaminte, etc. Mai merge un tricou, un produs recomandat de mai multe persoane pentru par, piele, etc... sau jocuri. Poti incercam oricum.
Sa ne tii la curent. Bafta.

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Am cumparat de toate prin internet(chiar si din China) si chiar nu am avut probleme pana acum...ideea de baza e sa faci o mica "investigatie" asupra magazinului de la care vrei sa cumperi, eventual sa ii suni/trimiti e-mail inainte(cei care nu raspund la telefon sau e-mail in general nu prea sunt seriosi), iar cel mai important lucru este ca poti returna produsele in termen de 10 zile de la livrare, conform legii in Romania, fara comentarii, daca produsele se gasesc in aceeasi stare ca la primire(nu le-ai purtat).
Partea proasta este ca de obicei TU vei suporta costul transportului la retur.
Eu, unul, recomand si chiar incurajez cumparaturile online, de obicei gasesti mult mai ieftin decat in alte magazine fizice.

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Eu nu am cumparat papuci niciodata pentru ca nu sunt sigura de marime, ea difera de la un model de papuc la altul asa ca prefer sa imi iau din magazin, in schimb mi-am luat diferite haine si am fost multumita de ele