RDS are la abonamente pachete de programe tv (cablu), telefonie fixa si mobila, internet mai ieftine decat Romtelecom.
Ca exemplu cu 70 ron ai cablu pachet baza, telefonie fixa+mobila (ti se da si telefon mobil gratis spre folosinta) si net.
Astia de la Rom nu sunt serios si nu au viteza la fel ca cei de la RDS.La Rom imi descarca cu maxim 800 kbs si la RDS care-l am acuma imi descarca cu 10 MB.RDS cred ca e putin mai scump.Eu platesc 60 si am internet si televiziune de la ei.Bafta!
Eu am RDS si cred ca e mai bun decat romtelecom-ul si viteza de internet e mai buna...
La rds ai pret mai mic, viteza mai mare si internet mobil gratis. Eu platesc 39 lei pe luna pentru internet fix si stick de internet. Viteza e ff buna!
Partea proasta e ca RDS-ul cam pica (cel putin mie mi s-a tot intamplat)
Ultima data cand a picat mi-a stricat placa de retea o data cu echipamentul lor, si nu au recunoscut...
Romtelecom am la serviciu: telefonie fixa si internet cablu. La viteza nu sunt straluciti dar poti vedea un film online fara nici o problema sau poti descarca in conditii decente.
Ca bani costa o idee mai mult insa nu mi-a picat niciodata in 6 ani de cand il folosesc...
Da merita, am o cunostinta care a trecut, sta la iesire din oras la RDS nu avea un semnal bun, iar la ROM era foarte bun. Merita sa faci schimbul.
catalin542000 întreabă: