anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a fost sparta parola de messenger si as dori sa stiu cum a fost posibil.As vrea sa vorbesc cu o persoana care se pricepe haker, daca exista. v-as fi profund recunoscatoare.

5 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ori ţi-ai băgat tu parola pe vreun site, ori cineva a folosit keylogger-ul pe calculatorul tău, în rest e foarte greu. Poate cu ceva trojani care transmit mai departe informaţia şi bla bla, dar cu siguranţă un hacker bun care a făcut un aşa virus nu sparge parole de mess. happy

| Asphalt.Fucker a răspuns:

Tu la ora asta chiar nu ai nimic mai bun de facut decat sa pui intrebari stupide?

| mitika_9299 a răspuns:

Pentru a putea sparge parola la messenger e nevoie ca amandoi sa folositi cel putin o data acelasi calculator. cu niste programe care inregistreaza orice date introduci in calculatorul respectiv. (ex. KeyLogger). Alte metode de a afla parola la Y! Messenger sunt foarte foarte foarte greu de gasit. Trebuie cunoscute anumite date despre tine. In principiu sunt anumite erori din cand in cand la Yahoo si nu iti poti accesa ID, ceea ce te face sa crezi ca cineva ti-ar fi schimbat parola. daca Nu e relevant pentru intrebarea ta imi pare rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti le-ai sters

| yopace a răspuns:

Se poate, dar nu pentru oricine.