Eu am internet banking si mi-a venit in contul meu. Daca n-ai asa ceva este posibil sa-ti vina prin SMS. Ia legatura cu banca! Pe site-ul bancii este un numar de telefon.
Codul de 4 cifre il iei din extrasul de cont.
Dupa ce Paypalul si-a retras cei $2, in descrierea tranzactiei bancare a pus acel cod de 4 cifre.
Tu poti intra online in banca ta, daca ai access si poti vedea statmentul bancar (extrasuld e cont) si acel cod, pe care trebuie sa-l pui in linkul trimis de paypal.
Daca nu ai acces online la banca ta, mergi personal la banca si cere-le un extra de cont cu ultimile tranzactii ale contului tau.
Dupa ce introduci acel cod de 4 cifre in linkul trimis de Paypal, ei iti inapoieaza suma retras si te anunta ca ti-au verificat contul, ca esti eligibil si activ, putand sa faci tranzactii prin Paypal.
Codul ala, il iei din lista de pe internet banking.
T-au trimis ei 0, 1 centi sau 1 cent, pe contul tau, si acolo la referinta, scrie codul pe care il cauti in paranteza.
Daca citeai calumea, scria si acolo la ei pe site.
Pai cum ma conectez pe internet banking? ca nu stiu nici un username si parola
Pai suna la banca si vezi daca ai activat, daca nu, cere-le desfasurator, ar trebui sa fie gratis, macar pe ultima saptamana sau eu stiu. pe cateva zile, da nu stiu daca merge asa.
Cred ca iti da pe ultimele 3 luni desfasurator.
VMC întreabă: