| AvalohAlyn a întrebat:

Mi-am cumpărat un microscop digital.
Daca sunt un pasionat de medicina/sănătate/științe naturale cum pot sa îl folosesc in scopuri medicale și care ar fi acelea? Dati-mi niste exemple va rog

1 răspuns:
| relian a răspuns:

Ce ai cumparat tu este pistol cu apa laughing este un fel de ce ai deja, adica camera de la telefon, sau aparatul de fotografiat.
Acele microscoape ce vedeti voi digitale pe la magazine nu-s microscoape.

Care este diferenta intre un microscop si o camera?
Microscopul are obiective fizice, ce vezi in direct cu ele, vezi tu cu ochii tai direct ce urmaresti.
-Asta ce spui digital, nu vezi tu nimic, acel dispozitiv care nu lucreaza singur, trebuie obligat sa ai telefon sau PC face doar poze, apoi tu vezi poza, cam despre asa ceva este vorba.

Sa folosesti ala in scopuri medicale nu ai nici o sansa laughing microscoapele pentru asa ceva, au o masuta, un platou, care face parte din corpul microscopului, acolo se aseaza lamela cu proba ce urmeaza sa o examenize, se fixeaza sa nu se deplaseze si te uiti prin oculare, schimbi pe cel care vede mai bine, microscopul optic avand mai multe oculare de focalizare.

Ce ai tu, nici sa repari electronice nu-i buna, nu-i bun la nimic cum am spus, bani irostiti, ai cumparat peste prajit laughing

Asa sa afci poze, poze gasesc pe net mai bune decat faci tu indiferrnt cit te-ai chinui.