| ShellyWebster a întrebat:

Mi-am dat gaură în limbă,mi-a dat un prieten pentru că nu am vârsta necesară să merg la salon,şi nu a găsit un piercing cu tikă mare care să încapă în perfuzor mi-a pus unul cu tijă mica,acum limba mea este infectată.nu am mâncat absolut nimic de 4 zile.şi înca e umflata,şi are nişte.beşici thinking . Bila de jos este intrată complet în limbă,este astupată.nu îl pot da jos şi mă doare foarte tare.nu pot mânca şi nici vorbi corect. Ce trebuie să fac ?

3 răspunsuri:
| Sylvye a răspuns:

Salut! Eu te sfatuiesc sa te duci la un doctor pana problema nu se agraveaza... Cred ca iti este greu dar nu te poti juca cu nici o parte din corpul tau...

| OvidyuNicu a răspuns:

Mergi la medic, sa te bage pe antibiotice si cred ca ti-ar trebuie si niste PERFUZII IN CAP!

| Kavinx a răspuns:

Heii parinti tai presupun ca nu stiu... nu ai vrea sa te duci la un medic sa se uite putin?(sau daca nu ai putea sa iti dai cu ceva sa iti amorteasca locul respectiv dar eu zic totusi sa mergi la doctor sa iti scoata bila aceia daca se infecteaza poti ajunge mai rau decat esti mediucul e rezolvareabig grin