| XNBD a întrebat:

Mi am luat niste adidasi de la un baiat si in unele magazine din mall suna alarma si nu gasesc capsa antifurt sau cod de bare si nu stiu ce sa fac, adica suna si cand intru nu doar cand ies

19 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai o problemă cu alarmele astea.

| XNBD explică (pentru darrio2007):

Stai calm frate ca nu fur nimic, sunt baiat cu cap si mai sunt si in armata, nu vreau probleme in viatahappy

| darrio2007 a răspuns (pentru XNBD):

Nu am spus ca furi. Dar si in alte intrebari ai probleme cu alarmele.

| XNBD explică (pentru darrio2007):

Masina=probleme cu senzorii
Adidasii=au fier in bot
Sper ca ai inteles, nu va mai faceti idei in cap

Inseamna ca nu stii sa-ti alegi adidasii.
Ideile tu le dai, nu le am eu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sunt furati nu i mai purta ca dai de dracu, suna l sa iti dea banii inapoi si sa i dai adidasii furati sa si bage undeva

| XNBD explică (pentru CristiDinBucuresti):

Au fier in bot, asa mi-a zis un paznicu de pa magazin, acum nu stiu de furati

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru XNBD):

Dui la un cizmar sa le scoata fierul acela din bot

De la fier in bot nu sună alarma. Sunt de furat, orice ai spune.

| johnnny123 a răspuns:

Cred că băiatul de la care i-ai cumpărat a uitat să-i plătească.

| XNBD explică (pentru johnnny123):

Nu cred ca sunt furati, cel mai probabil sunt fake uri, pentru ca nu imi suna in toate magazinele, ori are cod de bare identic cu un produs din magazin

| XNBD explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da si politia cand ma opreste si le arat documentele masinii?laughing masina are 3 butoane pe cheie de portbagaj, sa o inchid si deschid si merge doar sa o inchid atat si cand o deschid cu cheia trebuie sa las usa deschisa sa bag contactu ai dupa sa inchid usa pentru ca are o problema la sensori, sper ca ai inteles

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru XNBD):

Hai, recunoaste ca esti precum pisica cu clopotei happy
Daca nu sunt adidasii, e masina.
Ce-ai facut incat nu te poti strecura ca restul lumii?

| XNBD explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ma uimesti cat creier ai, am rezolvat cu masina, era veche frt avea multe probleme, dar nu stau eu sa ma consum pentru unul care nu intelege

| VoidEternal a răspuns:

Scoate tălpicile, verifica pe interior, trebuie sa fie un sticker cu rfid pe undeva. Taie orice eticheta găsești.

| XNBD explică (pentru VoidEternal):

N-am gasit nimic efectiv, nici cod de bare, nici vreun sticker nimic, nici macar un numar cu marimea nu am gasit, tot ce am vazut e ca au un surub sa tina talpa la bocanci

| siriusblack98 a răspuns:

Scoate " talpa " interioara si vezi daca gasesti un magnetel mic. Daca nu e acolo, vezi pe " limba " adidasilor. Hai ca nu-s multe locuri unde ar putea fi capsat magnetelul antifurt.

| XNBD explică (pentru siriusblack98):

Chestia e ca e "chel" inauntru, absolut nimic nu gasesc, vreo eticheta sau cv sau cod de bare, ma gandesc ca poate am gresit si de fapt era vreo haina de a mea