| Mindfulness a întrebat:

Mi-am pierdut parola la Facebook și o pot recupera doar daca am cartela ce o folosim și salvasem parola! Acum cartela aceea e dezactivată,a intrat în perioada de gratie și au dezactivat cartela,deci nu pot nici sa mai îmi recuperez parola că nu mai am cartela! Cartela cred că o am la mine dar nu mai e semnal pe ea,nu știu sigur facă e cartela de care am nevoie! Ce pot face in cazul asta sa am din nou acel număr de telefon? Aveam un email setat la Facebook dar nu îmi mai aduc aminte parola la acel email, e foarte vechi.
Mi-a preluat altcineva numarul acela sau? Cei de la Vodafone nu mai pot face nimic?

1 răspuns:
| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Ce întâmplare nasoală sad totuși încearcă să îi contactezi pe cei de la Vodafone. Ei ar trebui să verifice dacă numărul tău poate fi reactivat. Dacă nu a fost realocat, ei îl pot reactiva. Dacă a fost realocat întreabă dacă există o modalitate de a contacta noul proprietar al numărului ca să îți poată oferi acces temporar pentru a îți recupera contul. Dacă îți aduci aminte care e adresa emailului acela vechi, incearcă să îi recuperezi parola, asta ți-ar ușura tot procesul. Sper să reușești să îți recuperezi contul, iar dacă mai ai întrebări, răspunde-mi aici