| Alextusent a întrebat:

Mi s-a furat un Sony Ericsson w715. Cum pot sa fac sa-l recuperez, am chestii importante pe el? Am IMEI-ul de la el si chitanta pe care am primit-o cand l-am cumparat.

Răspuns Câştigător
| AnonimKidd a răspuns:

Pai suna pe numarul telefonului tau, daca nu raspunde nimeni trimite un mesaj in care sa scrie ceva de o recompensa. Stabiliti undeva ca sa va intalniti tu ii dai recompensa hotului, el iti da telefonul si gata. Desigur, asta doar daca e o recompensa substantiala. Si eu mi-am pierdut un telefon cu poseta cu tot, bani (100 lei), telefon, husa, chei straight face in maxi taxi si dupa 5 minute mi-am dat seama ca le-am uitat, am urcat in alt maxi taxi, ee... in fine, nu le-am mai gasit. Si daca nu-ti place ideea cu recompensa du-te la politie.

6 răspunsuri:
| plasticsmile a răspuns:

Nu ai nici o sansa sa iti recuperez politia telefonul, a pierdut si sora mea un s2 si i-a zis ca o sa il caute cand vor fi suficiente cereri de genul asta si nici asa ...practic nu il mai ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anunta firma ta de telefonie (cu imei si acte) sa-l blocheze. Altfel, vei plati convorbirile facute de hot. Si poate, il vor localiza. Fa si plingere la politie, nu ai ce pierde. Stiu ca se poate localiza dupa imei (politia, telefoanele), numai sa vrea. Bafta!

| y0nutz3ly a răspuns:

Pai daca nu stii la cine e telefonul degeaba ai big grin

| Alextusent explică (pentru y0nutz3ly):

Pai am citit ca cica daca IMEI si declari la politie politia ti-l poate gasi.

| Alextusent explică (pentru y0nutz3ly):

Si il recunosc pe hot doar dupa chip.

| y0nutz3ly a răspuns (pentru Alextusent):

Nu stiu...intreaba pe cineva care se pricepe la telefoane si daca zice ca se poate te duci la politie big grin