anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi s-a rupt o pernita de la ochelari ce vine pe nas si mai am garantie pana maine. Am fost la magazin sa imi schimbe rama cu totul, ca nu se mai pot repara si zic ca trebuie sa primeasca raspuns de la firma mama daca mi-i repara pe garantie, ca ei nu sunt in masura sa imi dea raspuns. Cum se poate ca ei sa nu stie? Eu cred ca vor sa astept inca o zi sa expire garantia pana imi da raspuns. Ce pot face in situatia asta limita in care simt ca imi sunt incalcate drepturile? Nu mi-e de bani ca nu e scumpa rama dar de modul neprofesionist cum se comporta.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Reclamatie la OPC. Daca ai ceva la mana ca tu ai dus ochelarii si inca erau in garantie iar ei refuza sa ii schimbe ca asteapta inca o zi sa expire garantia o sa fie amendati.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ruptura aia - cinstit vorbind - nu e cauzată de o utilizare normală a ochelarilor. I-ai forțat cumva. Așa că fii bărbat/ă și plătește reparația că nu-ți incalcă nimeni drepturile

| Yuoia a răspuns:

Cine a spus ca nu se schimba pernita? Eu am schimbat cateva. Cred ca de fapt tu ai cerut schimbarea ramei. De aia se cere acceptul firmei mama. Schimbarea unei pernite cu manopera cu tot e sub 5 lei. Doar tu faci balci cu drepturile.