| ceeeee a întrebat:

Mie imi place sa fac sport...mai ales footbal. Dar totusi intr-un fel aparte ma simt singur.Varsta mea nu este una adecvata faptelor emotionale sau alte lucruri.Am spus ca am place sportul pentru a sublinia urmatoarea idee: ma simt singur, sunt singur acasa aproape toata ziua, numai seara nu, mas duce afara dar nici acolo nu ai ce face, sunt numai rromi si altele in cartierul meu, cu colegii nu ma pot intalni in fiecare zi, bani nu am sa inchiriez zilnic sali in care sa joc fotbal, varsta sa ma duc la sala nu o am, pe mess colegii nu prea intra, prieteni noi nu prea am unde sa caut, si faptul ciudat pentru unii dintre voi, din cauza asta imi place sa merg la scoala si sa invat. Dar totusi ma simt singur ce sa fac?

1 răspuns:
| fluture_1974 a răspuns:

Stiu ca te simti singur.te inteleg.ai putea sa iti iei un animal de companie.in felul acesta nu o sa te mai simti singur.o sa te astepte cineva acasa.o sa ai grija de el.pe scurt o sa-ti mai ocupi din timp. nu stiu ce varsta ai.dar daca tot zici ca iti place fotbalul de ce nu incerci sa te inscri la o echipa ceva.de juniori.nu ma prea pricep la chestiile astea.sau la scoala. daca ai ore de sport vb cu profesorul poate te ajuta.nu se stie niciodata.ar trebui sa discuti chestia asta si cu ai tai poate gasesc o solutie. sper ca te-am ajutat macar 1%. bafta