| AnonimXnX a întrebat:

Ne lasa sa colindam de craciun?

16 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Eu nu am auzit să fie interzis colindatul. Dacă respectați regulile nu se ia nimeni de voi:
-sa nu fiți mai mult de 6 sau 8 persoane în același grup
-sa purtați mască-
-sa fiți în casele voastre până la orele 22:00.

| Catrice a răspuns:

Daca te ascunzi de poliție...

| aXy99 a răspuns:

Ce sa fac cu ele? Sa le arunc? Auzi, traditie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Anonimmaaa888890 a răspuns:

Se pare ca nu.

| Mipasususuyamyamyam a răspuns:

Nu muriti un craciun fara sa cersiti va promit

| SLexuS a răspuns (pentru Mipasususuyamyamyam):

Nu este vorba de cersit, e de traditie, daca vom spune toti, in cativa ani se duce colindatul pe...

| Mipasususuyamyamyam a răspuns (pentru SLexuS):

Mare traditie sa te duci sa ceri bani ca un boschetar pe la case. Traditie era cand se dadeau portocale si nuci, nu asta. Asta e cerseala. La finalul serii nu vezi niciun copil cu plasa plina. Toti se lauda cu ce sume au adunat.

| Adrian5575 a răspuns (pentru Mipasususuyamyamyam):

De cand a devenit colindatul acelasi lucru cu a cersi?

| geoor a răspuns (pentru Mipasususuyamyamyam):

Într-adevăr, îmi aduc aminte de la străbunicul meu când se ducea la colindat în 1930 nu se dădeau bani, primea portocale, mango, kiwi, ananas...

| Mipasususuyamyamyam a răspuns (pentru Adrian5575):

De cand au inceput sa se dea bani in loc de portocale si sa se cante fara pic de patos, cam cum fac boschetarii prin autobuze

| SLexuS a răspuns (pentru Mipasususuyamyamyam):

Pai si noi cerem bani in colinda aia? Daca ne da bani aia e, crezi ca daca mi-ar da covrigi as refuza?

| aXy99 a răspuns (pentru Mipasususuyamyamyam):

Si ce faci cu 10 kg de portocale si 5 kg de nuci?

| AnonimXnX explică (pentru Mipasususuyamyamyam):

Hai ca ati deviat total de la raspuns, ti am dat si report ca sa nu mai ironizezi

| Mipasususuyamyamyam a răspuns (pentru SLexuS):

Am fost cu colindul acum 15 ani ultima data si pe atunci inca se mai dadeau mandarine. Multi strambau din nas cand vedeau ca nu sunt bani, normal ca lumea s-a conformat si a ucis traditia.
Anul asta daca imi vin cersetori le zic sa nu-mi cante ca oricum sunt afoni, sa dea frumos zapada din fata portii daca vor un ban. Eventual sa-mi lustruiasca si ghetele.

| Larisaaaaaaaaaa2047 a răspuns:

Depineee de sat/orashappy pe noi cică nu ne ar lăsalaughing)) dar noi tot mergem so dahappy