anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata!
A calatorit cineva recent cu avionul?
Dupa ce trec de controale, mai pot lua sa zicem o sticla de wisky din magazinul lor din aeroport? Mi-a zis cineva ca nu!
Ultima oara cand am "zburat" a fost in decembrie...Sa schimbat de atunci ceva?

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

Neata big grin
Ultima oara am calatorit cu avionul acum 3-4 saptamani. Poti lua de dupa control din magazinele acelea orice vrei. Bautura, tigari, suc, mancare etc.

9 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Pai depinde de aeroport. Daca sunt de alea mici, de regula nu mai au magazine asa ca te duci direct sa iti ridici bagajul si pa.
La alea mai mari mai ai loc de cheltuit banii.

| bruno9432 a răspuns:

Dupa control securitate si pasaport poti cumpara orice bautura doresti dar este bagata impreuna cu bonul intr-o punga speciala si sigilata. O poti lua cu tine in avion la bagaj de mana fara probleme, doar sa nu desfaci punga sigilata.
Singurul loc unde iti sunt retinute "lichidele" este controlul de securitate. dupa aia nu e problema.

| DoomNEzeu a răspuns:

Nu ca asta e o regula...nu are cum sa seschimbe... happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

En am fost in iunie si am luat parfum. Se putea. Cred ca si pentru alcool e valabil fiindca ti-l sigileaza intr-o punga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Zbenguici Roma Ciampino.
Ultima oara am putut, dar chiar ieri mi-a zis cineva ca nu te mai lasa cu lichide.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu mai pot pune intrebari. Vreau sa aflu cat mai multe si nu mai pot pune intrebari. Mi se refuza dreptul de a afla cat mai multe. Vreau cunoastere, vreau sa stiu, vreau sa ma destept, dati-mi drumu sa pot pune intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vaca: administratorii au nevoie de o perioada de timp in care sa-ti monitorizeze postarile pentru a proteja comunitatea de injurii, obscenitati etc. Dupa o vreme, daca vei dovedi ca esti o vaca de treaba, iti vor aparea postarile instantaneu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa ce treci de controale poti sa cumperi din magazinele din aeroport tot ce vrei, trebuie sa-ti pastrezi chitanta. In baze de date de la aeroport sunt inregistrati toti (pasagerii care se imbarca)care au cumparat si ce anume.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu siguranta poti!winking